CroAna napisał(a):Witajcie, witajcie,
W Zadarze ktoś poleci jaką przyzwoitą konobę?
W Zadarze mogę polecić pizzerię Teta Feta i ogromne pizze Jumbo - 60Kn lub Mega Jumbo - 80/90Kn. Dodatków nie szczędzą.
Maciekssss napisał(a):Szybenik
Bufet Simun
REWELACJA
tanio i duże porcje ,na stolik czekaliśmy 25 minut...a byliśmy koło 15
4 porcje ,2 kawy,1 litr wody 195 KN
nie daliśmy rady zjeść wszystkiego,wszystko świeże i pyszne i dużo...sporo miejscowych tam jada
Pasticada i kalmary grilowane -niebo w gębie:-)
raw26 napisał(a):Pytanie do przebywających w okolicach Primosten. Byliście w Saricevi Dvori koło Primosten oraz którą Konobę w Primosten polecacie, jeżeli ktoś ma zdjęcia menu lub potraw mile widziane. Wątek już pył ruszany dawno temu, brakuje aktualnych informacji. Za miesiąc będę w Primosten
Pattt napisał(a):Dobra vecer
Mniej więcej w połowie września wybieram się ze swoją lubą na wyspę Krk, a dokładniej do Baśki, w związku z czym chciałbym zaczerpnąć informacji nt. najlepszych konob z jakimi spotkaliście się właśnie na Kyrk. Temat przeglądnąłem, zapamiętałem pizzerię Kantun w mieście Krk, ale może polecicie jeszcze coś ekstra?
Pozdrav!
MeggiW napisał(a):Poszukuję dla mojego dziecięcia dobrej pizzerii w Orebicu lub w pobliżu. Ale chodzi mi o prawdziwą pizzę na cienkim cieście (nie taką w kawałkach). Czy ktoś coś może polecić? A także konobę z owocami morza. Post ma dużo starych wpisów. Zależy mi na tych aktualnych z bieżącego roku ew. ubiegłego sezonu.