Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Najlepsze Konoby w Cro :)

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 07.07.2017 19:41

Zacheusz napisał(a):
Malowa napisał(a):
Pääkäyttäjä napisał(a):
Malowa napisał(a):To mi się przyda - za tydzień jadę na Krk :)

To jak już dotrzesz też do Krku na Krku, zajrzyj też do Veja's - z zewnątrz tylko drogo wygląda :)
Ja już nie mogę się doczekać ich wiśniówki, którą częstowali gości, jeszcze tylko tydzień :)

zapisuję - wielkie dzięki!

Kurcze mnie się nie udało. No to mam już pierwszy punkt w kolejnym roku.

Malowa i Zacheusz to zajrzyjcie na stronę wcześniej... polecam
Malowa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malowa » 07.07.2017 20:20

te kiero napisał(a):dołożyłem na zachętę zdjęcia i dojazd, może komuś sie przyda i ślinka pocieknie, polecam

ślinka pociekła, dopisuję do listy:)
dzięki
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.07.2017 20:40

te kiero napisał(a):Malowa i Zacheusz to zajrzyjcie na stronę wcześniej... polecam

Zwłaszcza, że Nono z zewnątrz "nie wygląda" na takie świetne miejsce :)
Za Dvori Svetog Jurja dziękuję, będzie okazja spróbować coś innego :)
robertpeti
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertpeti » 07.07.2017 20:49

dobre konoby na uboczu w Dubrowniku czy ktos moze cos polecic.Chodzi o wszystkie oprocz tej przy murach starego miasta
Gonzales
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gonzales » 11.07.2017 12:40

Ze swojej strony z czystym sumieniem mogę polecić "Buffet Simun" w Szybeniku. Niewielki lokal położony w centrum przy ruchliwej ulicy, na pozór niezachęcający do odwiedzin ale zapewniam że warto. Wszysto smaczne. Bardzo duże porcje (musieliśmy prosić o opakowanie na wynos) w bardzo przystępnych cenach.

Drugi lokal jaki polecam to Pizzeria"Paulonija" w Skradinie. Po wizycie w Parku Krka warto tam wdepnąć na pyszną pizzę lub inne dania.
Starsza pani która obsługuje gości (chyba właścicielka) stwarza bardzo miłą, rodzinną atmosferę. Ceny też są OK.

Pozdrawiam.;)
antena78
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) antena78 » 12.07.2017 13:16

Witam
Możecie polecić konoby w Splicie . Potrawy regionalne .
aniapz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniapz » 12.07.2017 17:18

Witam, właśnie jestem w Rogoźnicy i usiłuję znaleźć konobę "U Toniego". Szukałam na wyspie za groblą, ale nie mogę znaleźć. Najpierw jest budka z akcesoriami do plywania, dalej lody, a za nimi skwerek z akwarium. Dalej ciąg restauracji, ale żadna nie nazywa się Toni. Może jej już nie ma, albo ja krzywo patrzę. Pomóżcie proszę.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 13.07.2017 06:31

Żebym nie wiem jak szukał to konoba Toni wyskakuje mi w Primostenie a nie Rogoznicy.
aniapz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniapz » 13.07.2017 08:28

Czytałam o tej knajpie na forum i moim zdaniem chodziło o Rogoznicę. Forumowicze pisali, że kiedyś była to konoba "U Luki", a teraz nazywa się "U Toniego". Tylko nie potrafię jej namierzyć :(
Endrju
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Endrju » 13.07.2017 14:37

Szczerze polecam Konobę "U Ribara" w Bibinje. Oceny z TripAdvisor mają swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości :)
CroAna
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroAna » 16.07.2017 14:33

Witajcie, witajcie,
W Zadarze ktoś poleci jaką przyzwoitą konobę?
:lol:
raw26
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) raw26 » 17.07.2017 08:28

Knajpa w Rogoźnicy dawna nazwa u Luki znajduje się zaraz za mostem po lewej stronie pierwszy budynek.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 17.07.2017 09:13

[quote="CroAna"]Witajcie, witajcie,
:lol:[/quote
Przegrzeb Tripadvisor
pablos77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablos77 » 17.07.2017 13:14

CroAna napisał(a):Witajcie, witajcie,
:lol:

W zeszłym roku nocowaliśmy w Villa Dalmatia na Put Dikla https://www.google.pl/maps/place/Villa+ ... 15.2193146

Jedliśmy pyszne muszle w Restorant Roko troche dalej od apartamentu https://www.google.pl/maps/place/Restor ... 15.2192885

W centrum miasta maja pyszną jagnięcinę ale nie pamiętam :idea: nazwy konoby, :hut:
MeggiW
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) MeggiW » 17.07.2017 13:43

Poszukuję dla mojego dziecięcia dobrej pizzerii w Orebicu lub w pobliżu. Ale chodzi mi o prawdziwą pizzę na cienkim cieście (nie taką w kawałkach). Czy ktoś coś może polecić? A także konobę z owocami morza. Post ma dużo starych wpisów. Zależy mi na tych aktualnych z bieżącego roku ew. ubiegłego sezonu.
:papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwackie ABC

Najlepsze Konoby w Cro :) - strona 43
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies