napisał(a) arek_sosnowiec » 02.03.2017 14:22
fly napisał(a):Cze!
taka gra...znajdź różnice
arek_sosnowiec napisał(a):
jak znalazłeś ....to znaczy że chyba nie kłamie,
Był tekst "No wybacz kolego arek_sosnowiec ale...powielanie opini o konobie argumentując" i tu wklejasz post. Innymi słowy sugerujesz, że ja to napisałem. Czyli?
fly napisał(a):a nazwanie mnie przez Ciebie kłamcą jest trochę na wyrost.
Czy na wyrost? Po pierwsze: to Ty zacząłeś:
fly napisał(a):Coś chyba cyganisz Kolego-inaczej nie pisałbyś o tej samej restauracji jak 2 osoby przed Tobą
pozdro
fℓу
a po drugie: próbujesz wytykać mi "coś" (właściwie co?) cytując wpisy "tami72" (bo to ona pisała o tych schabowych tu:
najlepsze-konoby-w-cro-t36747-585.html?hilit=makaronem%20schabowy#p1820496 i tu:
najlepsze-konoby-w-cro-t36747-150.html?hilit=zestaw%20zupa,kotlet%20z#p983847). Cytujesz jej posty jako moje. Jak to nazwać? Naginanie faktów? Niech będzie.
fly napisał(a):Należy pochwalić również iż skosztowałeś regionalnej kuchni co nie omieszkałeś w tym wątku zaznaczyć, natomiast jak się ma kotlet i tym podobne wpisy w tym wątku, odpowiedz sobie sam.
Weź może w końcu wyjaśnij, o co Ci chodzi z tym schabowym??? Po co mi ciągle o nim piszesz??? Ten wątek nosi tytuł "Najlepsze konoby w CRO". Jeżeli komuś gdzieś smakował kotlet to super. Ma prawo o tym pisać. Ja wybiorę raczej coś innego. Ty również nie musisz korzystać z tej informacji. Ale może ktoś będzie miał ochotę na schaboszczaka? Co wtedy? Może? Czy nie ma Twojej zgody? To forum dla miłośników Chorwacji. Są wśród nich również tacy, którzy lubią chorwackie plaże lecz nie lubią chorwackiej kuchni. Ale nawet oni mają prawo wyrazić swoją opinie. I dla nich ta informacja może być cenna. Co nie zmienia faktu, że ja
nigdy o schabowych nie pisałem
fly napisał(a):W związku iż mam zamiar cieszyć się obecnościa na tym forum w sposób "nieprzerwany" kończę dyskusję, i jeśli mogę- Tobie też to radzę☮ .
pozdro
fℓу
Fajnie, że jesteś na forum. Wszyscy (łącznie ze mną) pewnie się z tego cieszą. Dziękuję również za radę. Ciebie zaś proszę tylko o to, abyś nie przypisywał mi słów których nie napisałem. Podałem Ci swoją argumentacje. Dla przypomnienia:
arek_sosnowiec napisał(a):Więcej wpisów o tej samej restauracji = więcej zadowolonych klientów (znaczy to, że nie jednemu w tym miejscu smakowało).
Więcej wpisów z różnych lat = trzymają poziom pomimo upływu lat (to chyba też wartościowa informacja).
Pozdrawiam
a Ty zamiast się do niej odnieść to cytujesz czyjeś posty jako moje.