crk64 napisał(a):Dopytam dokladniej, czy istnieje apka na zasadzie zomato, moze byc online'owa i po chorwacku, gdzie moge wylistowac sobie knajpy w okolicy w zaleznosci od rodzaju kuchni, cen (czy oceny) itp...?
A tobie Kemilia radzilbym zaskoczyc ich bardziej roznorodnoscia smakow, ktorych musicie sprobowac na miejscu. Znajdziesz je w wielu watkach na forum typu subiektywne naj z wyjazdu, co przywozic z cro, czy obecnym watku. Znajdziesz tez sporo info o cenach w zaleznosci od lokalizacji. Nastepnie jak praktyka pokazuje w odniesieniu do stolowania sie na trasie, najsmaczniej tam, gdzie staje najwiecej tirow . A ze ilosc czesto nie idzie w parze ze smakiem, to musisz pojsc na kompromis
Z napisał(a):crk64 napisał(a):Dopytam dokladniej, czy istnieje apka na zasadzie zomato, moze byc online'owa i po chorwacku, gdzie moge wylistowac sobie knajpy w okolicy w zaleznosci od rodzaju kuchni, cen (czy oceny) itp...?
Tripadvisor,tutaj masz na przykładzie Omisa https://pl.tripadvisor.com/Restaurants- ... matia.html ,kiedyś miałem taki problem gdy na Kubę się wybierałem,bardzo mi pomogło.
kemilia napisał(a):CROchani...
Już za tydzień będę w Okolicach Omisza, Makarskiej, Baszki itp.
Polećcie proszę jakąś super, oryginalną knajpkę, gdzie dużo dają
Jadę do Chorwacji 4 raz- po 2 latach przerwy i zabieram ze sobą brata z rodzinką.
Oni z kolei jadą po raz pierwszy i chcę icj zaskoczyć
Jacck77 napisał(a):kemilia napisał(a):CROchani...
Już za tydzień będę w Okolicach Omisza, Makarskiej, Baszki itp.
Polećcie proszę jakąś super, oryginalną knajpkę, gdzie dużo dają
Jadę do Chorwacji 4 raz- po 2 latach przerwy i zabieram ze sobą brata z rodzinką.
Oni z kolei jadą po raz pierwszy i chcę icj zaskoczyć
Panorama w Topići, lepszej w tej okolicy nie ma-)