Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Najlepsze Konoby w Cro :)

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
WojtekW
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) WojtekW » 24.05.2015 15:31

Kirk napisał(a):Możecie podać nazwy godnych polecenia knajpek w Vodicach, Tribunji i Szyberniku bo nic nie znalazłem w tym wątku:) No chyba że słabo szukałem albo takich konob tam nie ma:)

W Szybeniku szczerze polecam restaurację Gust, przy centrum handlowym, za Lidlem, przy trasie wylotowej na Brodaricę. Pyszne jedzenie, a przy tym rewelacyjnie niskie ceny, niespotykane przy plażach.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 24.05.2015 15:35

WojtekW napisał(a):
Kirk napisał(a):Możecie podać nazwy godnych polecenia knajpek w Vodicach, Tribunji i Szyberniku bo nic nie znalazłem w tym wątku:) No chyba że słabo szukałem albo takich konob tam nie ma:)

W Szybeniku szczerze polecam restaurację Gust, przy centrum handlowym, za Lidlem, przy trasie wylotowej na Brodaricę. Pyszne jedzenie, a przy tym rewelacyjnie niskie ceny, niespotykane przy plażach.

W tym roku przetestuję
Kirk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kirk » 24.05.2015 21:29

arocn napisał(a):W Tribunj zdecydowanie polecam konobe "Tić", otwarta niestety tylko w lipcu i sierpniu. Pierwszy raz w 2013 r. wielokrotnie odwiedzałem lokal wraz z rodziną. W 2014 r. przejechałem 100 km w jedną stronę tylko po to żeby zjeść tam kolację. W tym roku, pomimo wyjazdu do Rogożnicy już mamy zaplanowaną wycieczkę na kolejną kolację w tej restauracji.
Przepyszne jedzenie i najlepszy kelner na świecie to właśnie cały urok konoby "Tić".

Możesz podać dokładniejszy namiar, może w czerwcu też będzie otwarta:)
kalis
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kalis » 24.05.2015 21:32

WojtekW napisał(a):

ta http://www.restoran-gust.com/hr/home.html ?
Kirk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kirk » 24.05.2015 21:42

Mi chodzi o tą w Tribunji:) Tą w Szyberniku po opisie bym znalazł:)
kalis
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kalis » 24.05.2015 21:52

Kirk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kirk » 24.05.2015 21:53

Ta w Szyberniku wydaje się naprawdę tania i wybór ogromny:)

Dzięki kalis:)
kalis
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kalis » 24.05.2015 22:09

to nie do mnie podziękowania :) napewno tam się pojawię i zobaczę czy dobre
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.05.2015 22:12

Miasto nazywa sie Szybenik.
Pozdrav.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 25.05.2015 06:11

Sibenik niedaleko Vodic.
WojtekW
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) WojtekW » 25.05.2015 08:02

kalis napisał(a):
WojtekW napisał(a):

ta http://www.restoran-gust.com/hr/home.html ?

Tak, to ta. Po menu widzę, że przez 2 lata nie podnieśli cen. Fajne miejsce na posiłek przy okazji zakupów w sąsiednim centrum handlowym.
Henks-76
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Henks-76 » 25.05.2015 12:23

Witam!
A czy ktoś ma jakiś sprawdzony namiar w Igrane?
Magdalena S.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magdalena S. » 26.05.2015 08:08

max21 napisał(a):Witam,
Może ktoś polecić jakiś knob w którym można dobrze zjeść w Igrane lub okolicznych miejscowościach .

Polecam konobę ,,Oaza" w sąsiednich Draśnicach.
Pyszne grillowane rybki. Wspaniała pizza :) . Zdecydowanie jedna z lepszych jakie jadłam. Miła obsługa.
Knajpka otwarta do połowy września :papa:
Alize 1800
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alize 1800 » 26.05.2015 08:44

kalis napisał(a): W Szybeniku szczerze polecam restaurację Gust, przy centrum handlowym, za Lidlem, przy trasie wylotowej na Brodaricę. Pyszne jedzenie, a przy tym rewelacyjnie niskie ceny, niespotykane przy plażach.

ta http://www.restoran-gust.com/hr/home.html ?[/quote]
Ładnie wygląda, ceny również tylko nie wiem co będę jadł - menu po polsku też jest? 8O
Nemhain
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nemhain » 28.05.2015 13:05

A Porec? ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwackie ABC

Najlepsze Konoby w Cro :) - strona 32
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone