Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Najlepsze hotele/ pensjonaty, biura podróży.

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 19.02.2007 20:14

saturn_18 napisał(a):
carnivalka napisał(a):Ten Open Travel to już nieaktualne,ponieważ zbankrutowało a prezesa aresztowano.

Zgadza sie,ale w czasie mojego pobytu wszystko bylo ok 8)

eh.,.. no niestety.. ale jeszcze jest delta travel, to jakaś spółka z openem była, też w porządku są, bo jeździłam z nimi juz 4 razy (2x Grecja, raz Cro :) i raz Tunezja).. jedyny minus to tegoroczna oferta do Cro... tylko 5 hoteli :(
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 19.02.2007 20:19

Torcida1 napisał(a):A ja polecam to biuro: www.gornicki.w.pl . nie pracuję u nich, nie jest to nikt z mojej rodziny, etc. Byłem z nimi w Cro już 4 razy i jestem BARDZO zadowolony. Nie można się do niczego przyczepić.

adres nie działa niestety.. możesz przybliżyć czy organizują tam wycieczki autokarowe/samolotowe czy z dojazdem wlasnym? dziekuje i pozdrawiam :)
Torcida1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torcida1 » 19.02.2007 21:44

Spróbuj jeszcze raz. Adres mi działa, ale ok. Przybliżę. Są to wycieczki autokarowe. Pobyt to 10 dni plus dojazd. Razem 12 dni. Kosztuje to 1100zł od osoby. Miejsce docelowe to Okrug Gornji. Jest jeden posiłek w ciągu dnia (obiado - kolacja, kuchnia polska). Możliwość dokupienia wycieczek: REZERWAT KRKA i chyba PRIMOSTEN, SPLIT - OMIS, FISH PICNIC NA STATKU MIRAKUL, WYCIECZKA JEDNODNIOWA DO DUBROVNIKA. Można dokupić klimatyzację. Nie jestem pewien ile to kosztuje (chyba ok. 200 zł od pokoju). Terminy: czerwiec - wrzesień. Ja podałem cenę w lipcu i sierpniu. http://www.gornicki.w.pl Nie jestem w pełni kompetentny w tej sprawie gdyż jestem tylko zadowolonym klientem. Byłem już z tym biurem 4 razy w Cro i jestem BARDZO zadowolony.
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 20.02.2007 17:46

dzieki bardzo za info.. stronka mi wczoraj nie wchodziła, ale dziś już ok :) przeglądam :)
Torcida1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torcida1 » 20.02.2007 20:59

Nie ma sprawy. POZDRAV
Jarociniak
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jarociniak » 25.04.2007 20:52

Torcida1 napisał(a):Ja podałem cenę w lipcu i sierpniu. http://www.gornicki.w.pl Nie jestem w pełni kompetentny w tej sprawie gdyż jestem tylko zadowolonym klientem. Byłem już z tym biurem 4 razy w Cro i jestem BARDZO zadowolony.

Witam serdecznie Cro-forumowiczów (po raz pierwszy)!
Pomysł na pierwszy wyjazd do Cro zrodził się dopiero 4 dni temu jako alternatywa do planowanej wcześniej samodzielnej wycieczki objazdowej Czechy-Słowacja-Węgry-Rumunia. Uprzedzam, początkowym założeniem był koszt ok. 1000 zł/osobę.
Dotychczas nasza wiedza o Chorwacji ograniczała się do standardowych informacji, stąd to forum będzie zapewne jednym z najcenniejszych źródeł wiedzy praktycznej. Prawdę mówiąc, przeglądając liczne portale dotyczące Cro dość trudno jest przefiltrować to co najbardziej interesujące.
Ale do rzeczy: zainteresowała nas oferta biura poleconego przez kolegę Torcida1, ponieważ najprawdopodobniej wyjazd samochodem nie będzie wchodził w rachubę i jest to cenowo całkiem atrakcyjna oferta (być może takie wrażenie wynika z dopiero 3-dniowego przeglądania ofert).
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie, jakie możecie przedstawić komuś, kto wybiera się TAM po raz pierwszy - na początek wszelkie informacje dotyczące wyjazdów organizowanych przez wskazane wyżej biuro z Wałbrzycha - prośbę tę kieruję zwłaszcza do kolegi Torcida1.
Maciej
Torcida1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torcida1 » 25.04.2007 22:06

O tym biurze pisałem już kilka postów wcześniej. W tym poście postaram się zebrać to wszystko do kupy. Sądzę, iż nie jest to drogie biuro. Dostajesz porządny nocleg i smaczne wyżywienie (polska kuchnia; obiadokolacja). Jeśli chcesz, masz klimatyzację. Chcesz wycieczki, masz wycieczki (Split i Omisz, Wodospady Krki i Szybenik, fishpicnic, wycieczka po Trogirze). Dojazd wygodny, bezpieczny. Fajna atmosfera. Na miejscu drink bar z polską obsługą. Można płacić w PLN. I na koniec powiem, że w tym roku jadę z nimi po raz piąty. To mówi samo za siebie :wink: I jeszcze jedno: to nie jest reklama! To jest moje prywatne zdanie! POZDRAV
Jarociniak
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jarociniak » 25.04.2007 22:17

O, świetnie, że odpowiedziałeś, ponieważ jest duża szansa, że jeśli nie trafi się nic atrakcyjniejszego, to my również skorzystamy z tej oferty (ok. 14 lipca), mimo, że do Wałbrzycha trzeba będzie dojechać jakieś 7 godzin.
Jeśli możesz podesłać, to chętnie obejrzałbym kilka fotografii miejsca noclegowego i lokalnych widoczków.
Interesowałaby mnie także jakaś wycieczka stamtąd do Dubrovnika. Z Trogiru jest to aż 235 km, ale trzeba go zaliczyć.
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Najlepsze hotele/ pensjonaty, biura podróży. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone