SeB89 napisał(a):przybyla jak pojedziesz przez Węgry to polecam miasteczko Siofok nad Balatonem. Byłem tam w zeszłym roku na majówke i naprawdę polecam
Super Właśnie dumamy, gdzie nad Balatonem zrobić przystanek na jedzonko, kawkę i widoki
Michalm2012 napisał(a):Wspomnę tylko że ta "najlepsza trasa" nie dotyczy wyjazdu z pt na sob i soboty.
andywiki napisał(a):Ciekawe co by tu zmienić żeby uniknąć korków na drodze? Może ma ktoś jakiś pomysł
walp napisał(a):andywiki napisał(a):Ciekawe co by tu zmienić żeby uniknąć korków na drodze? Może ma ktoś jakiś pomysł
Jak uniknąć korków? Tu są instrukcje
wysoki-w1 napisał(a):Michalm2012 napisał(a):Wspomnę tylko że ta "najlepsza trasa" nie dotyczy wyjazdu z pt na sob i soboty.
Tutaj mnie zmartwiłeś cyt"nie dotyczy wyjazdu z pt na sob i soboty" ja planuje wyjazd 2014-06-27 (piątek około 17:00) trasa Łódz - kierunek A1 przez Częstochowę - Siewierz - Gliwice - Ostrawa - Brno - Mikulov - dalej w kierunku Graz i Słowenia cała autostrada A1 aż do Koper ,granica Słowenia/Chorwacja w Dragonja i A9 do ROVINJ.
Ciekawe co by tu zmienić żeby uniknąć korków na drodze? Może ma ktoś jakiś pomysł
wysoki-w1 napisał(a):Michalm2012 napisał(a):Wspomnę tylko że ta "najlepsza trasa" nie dotyczy wyjazdu z pt na sob i soboty.
Tutaj mnie zmartwiłeś cyt"nie dotyczy wyjazdu z pt na sob i soboty" ja planuje wyjazd 2014-06-27 (piątek około 17:00) trasa Łódz - kierunek A1 przez Częstochowę - Siewierz - Gliwice - Ostrawa - Brno - Mikulov - dalej w kierunku Graz i Słowenia cała autostrada A1 aż do Koper ,granica Słowenia/Chorwacja w Dragonja i A9 do ROVINJ.
Ciekawe co by tu zmienić żeby uniknąć korków na drodze? Może ma ktoś jakiś pomysł
marcin0k napisał(a):W zeszłym roku jadąc końcem czerwca stałem na autostradzie w cro przez bramki - 2h opóźnienia
jasio napisał(a):wysoki-w1 napisał(a):Michalm2012 napisał(a):Wspomnę tylko że ta "najlepsza trasa" nie dotyczy wyjazdu z pt na sob i soboty.
Nic nie zmieniaj, nie przejmuj się korkami. Koniec czerwca to początek sezonu i nie powinno być tragedii a poza tym lepiej stać 2 godziny w korku jak być w pracy.
greg1595 napisał(a):A jakby już zapłacić Slowenie i jechać przez całą wprost do Rijeki a potem Jadranką? (oszczędzamy na 2 odcinkach autostrady w CRO???
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi