a ja zawsze mieszkam w tym, który jest zaznaczony na mapce.
W takim razie jesteśmy umówieni na przyszłość.
W tym roku byłam tam od 3-10 lipca. Jeśli byłeś w tym samym czasie, to na bank musieliśmy się spotkać na plaży.
Krisku napisał(a):Jadąc od Dwornicy, za sławetnymi śmietnikami przed wjazdem do Rażanja (ok 50m) jest tablica (żółta) na której pisze VAROS. Jak skręcisz w prawo(bo w lewo to na Stewastnicę) i pojedziesz do samego końca drogi to dojedziesz do plaży , która jest na zdjęciach Zeliny 74.
Pozdrawiam.
Zielina74. napisał(a):a ja zawsze mieszkam w tym, który jest zaznaczony na mapce.
Zielina74. napisał(a):Anakin, napisz do mnie, przyślę Ci info
Zielina74. napisał(a):Już stamtąd można dojść na tą plażę - przy tym samoobsługowym sklepiku (po prawej stronie) jest dróżka (dla pieszych) prowadząca w dół w stronę mariny. A stamtąd idac już na prawo wzdłóż linii brzegowej dojdziesz na tę plażę.
Zielina74. napisał(a):Generalnie jakoś topografia Razanj jest dla mnie zagadkowa. Tyle tam zakamarków, że jakoś nie bardzo chce się w ciemno chodzić.
Zielina74. napisał(a):A jaka jest plaża Stewastnica? Próbowaliśmy tam dotrzeć, ale jakoś zniechęciło nas zejście do tej plaży. W sumie nawet nie byliśmy pewni, czy to było to. Stwierdziliśmy, ze "u nas" jednak jest najlepiej i odpuściliśmy sobie temat.
Zielina74. napisał(a):Podeślij mi jakieś swoje fotki, jestem ciekawa, czy coś straciłam...
Maciejka napisał(a):Ja również proszę o namiary na kwaterki w Rażanju, coraz bardziej mi się tam podoba adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję
Zielina74. napisał(a):No nie wierzę! Twoja żona chyba jest bardziej zdeterminowana niż ja!
A ja na zakupy miałam tzw. rzut beretem.
Tak, jadąc na Oceva Luka dojeżdżasz do mariny. Dojedziesz do niej również idąc na prawo od marketu, w dół.
W ogóle dla mnie było ciekawostką, że jadąc z centrum autem do np. mariny było dosyć daleko, idąc na przełaj - trwało to minutę. Ale to właśnie jest Razanj. Zadziwiająca.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne