Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

najkrótsza trasa do ŚRODKOWEJ DALMACJI

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mariusz29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz29 » 11.02.2007 14:32

W tym roku wyjątkowo też wyruszam z okolic Tczewa i planowałem przejazd przez Czechy z noclegiem w Mikulovie. Po uważnym przeczytaniu wątku coraz bardziej zastanawiam się czy nie zmienić trasy na Słowację i południową obwodnicę Wiednia. Czy może ktoś polecić nocleg w tamtejszych okolicach, bo nie wiem czy dam radę dojechać aż do Oekotelu w Grazu?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.02.2007 14:42

Jeśli dojedziesz do Wiednia to dojedziesz także do Grazu , to ok 2h dalej. Tylko w Oekotelu rezerwacja jest trzymana do 19!!
mariusz29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz29 » 11.02.2007 20:29

Zawsze można spróbować zadzwonić do Oekotelu i wytłumaczyć krótkie spóźnienie. Czy ktoś to praktykował?
Ale nie o to chodzi, jadę na urlop więc nie chcę sprawdzać ile godzin jestem w stanie przejechać jednego dnia, dlatego korzystam z noclegów w Mikulovie - gdzie dojeżdżam bez większego zmęczenia mojej osoby oraz szanownych pasażerów. Wstaję następnego ranka i jadę przez Wiedeń bez większych problemów.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.02.2007 21:32

Spoko , że można zadzwonić. Nawet proszą o to na swojej stronie internetowej! Masz zupełną rację , że to nie wyścigi. Co innego pierwsze dwie godziny jazdy , a zupełnie co innego 13 i 14 godzina. Pozdrav-Bocian
mariusz29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz29 » 11.02.2007 22:09

Żeby tylko każdy użytkownik drogi myślał podobnie...
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

najkrótsza trasa do ŚRODKOWEJ DALMACJI - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone