iap11 napisał(a):Witam. Nigdzie nie znalazłem wcześniej, więc może zapytajmy drogich forumowiczów o najbardziej nieprawdopodobne, nieprzewidziane sytuacje, przypadki, przygody jakie spotkały nas w drodze do/z Chorwacji. Mam na myśli pozytywne oraz negatywne zdarzenia oraz sposoby ich rozwiązania.
hrupek666 napisał(a):iap11 napisał(a):Witam. Nigdzie nie znalazłem wcześniej, więc może zapytajmy drogich forumowiczów o najbardziej nieprawdopodobne, nieprzewidziane sytuacje, przypadki, przygody jakie spotkały nas w drodze do/z Chorwacji. Mam na myśli pozytywne oraz negatywne zdarzenia oraz sposoby ich rozwiązania.
Otworzył mi się box dachowy za tunelem "Sveti Rok" przy prędkości 100km/h.
Po pokrywie przejechał sam.ciężarowy .
Dalej 60 km 50km/h ale wakacje były zajefajne
cropag napisał(a):Fatamorgana napisał(a):Było. Ale ze 2 lata temu.
I w drodze do CRO i spoza CRO.
Wstrząsająca opowieść
I w ten sposób się narypało ponad 5 tysięcy postów...
Nigdzie nie znalazłem wcześniej
iap11 napisał(a):Witam. Nigdzie nie znalazłem wcześniej, więc może zapytajmy drogich forumowiczów o najbardziej nieprawdopodobne, nieprzewidziane sytuacje, przypadki, przygody jakie spotkały nas w drodze do/z Chorwacji. Mam na myśli pozytywne oraz negatywne zdarzenia oraz sposoby ich rozwiązania.
Lednice napisał(a):iap11 napisał(a):Dziwny ten wątek, trochę masochistyczny.
Ja nie lubię opowiadać o złych rzeczach, a takie sytuacje nieprawdopodobne, nieprzewidziane,
raczej do miłych nie należą
Po co wywoływać wilka z lasu.
Hollywood napisał(a):Ja rok temu jechałem słynnym tunelem na Hvarze w kierunku Zavali, na dachu miałem zamontowaną wielką antenę od radyjka CB(żeby w Europie myśleli że Polacy wszystko mają naj... ).
Hollywood napisał(a):CB jest dla buraków, bandytów i wiochmenów , Cywilizowani kierowcy EU nie używają tego g...na.Polactwo zaliczam do tej pierwszej kategorii.Pozdrav.
Bocian napisał(a):Hollywood napisał(a):Ja rok temu jechałem słynnym tunelem na Hvarze w kierunku Zavali, na dachu miałem zamontowaną wielką antenę od radyjka CB(żeby w Europie myśleli że Polacy wszystko mają naj... ).Hollywood napisał(a):CB jest dla buraków, bandytów i wiochmenów , Cywilizowani kierowcy EU nie używają tego g...na.Polactwo zaliczam do tej pierwszej kategorii.Pozdrav.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi