rich72 napisał(a):w Radzionkowie apteka była w weekend zamknięta
Leszek Skupin napisał(a):Aż nie wiem co mam napisać... Wysłałem tę relację zanim przeklepałem ją tutaj na forum. Nawet troszkę czekałem na nią i myślałem, że ukaże się dużo wcześniej... Nie mniej jednak ukazała się .
P.S. Andrzeju dlaczego horror. Oświeć mnie , bo aż tak inteligentny nie jestem
P.S. 2 Czyżby moje uczciwe zamiary zostały inaczej odebrane
Pozdrav
platon napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Aż nie wiem co mam napisać... Wysłałem tę relację zanim przeklepałem ją tutaj na forum. Nawet troszkę czekałem na nią i myślałem, że ukaże się dużo wcześniej... Nie mniej jednak ukazała się .
Pozdrav
Zrobiłem tytuł tabloidowy by ci zwiększyć oglądalność.
Jutro ci zmienię na inny.
pozdrav
platon napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Aż nie wiem co mam napisać... Wysłałem tę relację zanim przeklepałem ją tutaj na forum. Nawet troszkę czekałem na nią i myślałem, że ukaże się dużo wcześniej... Nie mniej jednak ukazała się .
Pozdrav
Zrobiłem tytuł tabloidowy by ci zwiększyć oglądalność.
Jutro ci zmienię na inny.
pozdrav
Buber napisał(a):Zahuczało, zaryczało, pierdolnęło i przestało, czyli znowu PLATON, w swej trójcy wszechobecny na tym forum zamieszał, pozmieniał swój post (żeby nikt nie wiedział o co chodzi) i mam nadzieję, zniknął.
P.S. Pozdrawiam wszystkich w tym wątku, a szczególnie Leszka którego relację przeczytałem kilka razy, bez reklamy pana P.
Buber napisał(a):OK Platon. Ale po co to wszystko To jest kolejne bicie piany.
Na nowy tytuł wątku proponuję: Nagroda dla Platona ZA to ŻE JEST (żeby nie było wątpliwości - fundator Platon).
A tak poza tym to Całuski misiu, rzeczywiście jesteś DEBEŚCIAK.
Buber napisał(a):Platon to nie jest cała prawda, ale miło mi. Wspaniale połechtałeś mą próżność . Wrodzona uczciwość każe mi jednak zwrócić uwagę że powinno być "Buber czyta mistrza Platona", albo "Platon czyta wszystko", albo "Uważaj co piszesz - Platon patrzy ci przez ramię" itp. żeby tylko było słowo PLATON .
Czekam na kolejną zmianę tytułu.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko