Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nagrodzona relacja z cro , w TVP3.

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 05.02.2007 22:45

Niestety - nie wszystko jest prawdą. Dalej w tytule nie ma słowa Platon (może być też Andrzej, Prot, Cezar czy inny klon). Mi już nie chce się dalej pisać, przestało mnie to bawić.
Dobranoc.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 06.02.2007 08:50

Buber myślę, że intencje Andrzeja (po jego wyjaśnieniu) były jak najbardziej uczciwe. Przestańcie proszę. Cóż ja takiego zrobiłem :?: Fakt czasami Andrzej lubi dopier......, ale to nie znaczy, że robi to zawsze :!:
Buber Obrazek Andrzej Obrazek
Żivieli i pax vobiscum

Pozdrav :papa:
Ostatnio edytowano 06.02.2007 11:29 przez Leszek Skupin, łącznie edytowano 1 raz
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 06.02.2007 11:25

Fajna relacja Leszku-przeczytałam jednym tchem do porannej kawy.
Gratuluję nagrody.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 06.02.2007 11:42

Platon napisał(a):Zrobiłem tytuł tabloidowy by ci zwiększyć oglądalność. ;)
Jutro ci zmienię na inny.
pozdrav

Buber napisał(a):...Pozdrawiam wszystkich w tym wątku, a szczególnie Leszka którego relację przeczytałem kilka razy...

a to ja napisał(a):Czegóż to ludzie nie napiszą ... :wink: :lol:

Leszku!

Byłeś, widziałeś, opisałeś ... więc dlaczego by nie pokazać tego innym?
Gratuluję inwencji :)

madzia1981 napisał(a):Fajna relacja Leszku-przeczytałam jednym tchem do porannej kawy.
Gratuluję nagrody.

Dziękuję :oops: :)
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 06.02.2007 11:58

Brawo Leszku.Również gratuluję.Od niektórych zdjęć nie mogę się oderwać.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 06.02.2007 12:10

Carnivalko...a ja nie mogę oderwać wzroku od twojego avatarka.
Co za zmiana :D Pozdrawiam
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 06.02.2007 17:54

Leszek Skupin napisał(a):Buber myślę, że intencje Andrzeja (po jego wyjaśnieniu) były jak najbardziej uczciwe. Przestańcie proszę. Cóż ja takiego zrobiłem :?: Fakt czasami Andrzej lubi dopier......, ale to nie znaczy, że robi to zawsze :!:

Leszku cieszę się że starasz się dostrzegać w ludziach tylko to co dobre. Jeżeli chodzi o intencje Andrzeja (Platona, Admina 1,2,3 itd. , czy jak mu tak naprawde jest) mam wręcz przeciwne zdanie, ale to twoja relacja i jeśli Tobie to pasuje to jest OK. Ja go szanuję za wiedzę, inteligencję, cięty język etc., ale uważam że mogąc zrobić na tym forum coś dobrego (tj. PORZĄDEK, czyli np. zdublowane tematy, niektóre posty które, jak on sam pisze są o niczym), miesza, śmieszy, tumani, przestrasza :lol: . Najpierw kogoś obraża, a potem udaje niewiniątko i rżnie głupa przed wszystkimi. Fakt -coś dzięki temu się dzieje, ale niesmak pozostaje.

Dzięki Leszku za lampeczkę, chlup i już przestaję o tym myśleć.
T.o.m.a.s.z.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) T.o.m.a.s.z. » 06.02.2007 18:01

To cóż to Lechu była za nagroda z tej TVP3 ???
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.02.2007 08:48

Satysfakcja, że mogłem przed kamerą opowiedzieć troszkę o Chorwacji i o tym co widziałem :D. Taaakie tam ;)
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 07.02.2007 22:03

Rzeczywiście ,taaakie tam.Zasłużyłes.Robisz ekstra zdjęcia.Fajnie się czyta też Twoje relacje.

Madziu ,ja też uwielbiam koteczki.
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 19.02.2007 19:39

Leszku dopiero teraz udało mi się przeczytać Twoją relację, gratuluję.
Z przyjemnością czyta się takie teksty z dodatkowo zamieszczonymi pięknymi zdjęciami. Pozdrawiamy :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nagrodzona relacja z cro , w TVP3. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone