Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

naczynia aluminiowe?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
demi-duox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi-duox » 15.06.2011 18:23

Krystof napisał(a):dzięki!
gotuję na gazie, ale na nabojach -

Kartusz kupisz na miejscu, prawda?
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 15.06.2011 18:52

scood74 napisał(a):
no i jeszcze pozostaje pytanie czy wpuszczą do samolotu nabój z gazem , nawet do bagażu rejestrowanego?

Nie wiem jak z gazem ale:
http://bb.cactii.net/images/stroh-label.jpg

Na 60 i 40% tego znaczka nie kojarzę :)
tkacze67
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tkacze67 » 15.06.2011 20:26

Ostatnio w Stanach naukowcy udowodnili zwiazek pomiędzy zachorowaniami na Alzheimera a stosowaniem w życiu codziennym garnków i sztućców z aluminium.Ja bym tam nie ryzykowała.Od dawna wiadomo jakie zachodzą reakcje w czasie gotowania niektórych potraw w aluminiowych garnkach.Wolałabym zabrać ze soba stare i potem ewentualnie wyrzucić.A w końcu ile tych garnków nam potrzeba? Patelnię zastępuję rondlem, w którym i coś usmażę i np.makaron ugotuję a i wodę na herbatkę też upichcę.Warto mieć 2 garnki i rondel i dla mnie to wystarcza.
scood74
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) scood74 » 20.06.2011 09:36

Rysio napisał(a):
scood74 napisał(a):
no i jeszcze pozostaje pytanie czy wpuszczą do samolotu nabój z gazem , nawet do bagażu rejestrowanego?

Nie wiem jak z gazem ale:
http://bb.cactii.net/images/stroh-label.jpg

Na 60 i 40% tego znaczka nie kojarzę :)

może ten znaczek oznacza że nie należy latać (pilotować) po tym napoju :D
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

naczynia aluminiowe? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone