minimartini napisał(a): A Ty w tym roku... Hvar, prawda?
Tak Hvar, ale... od dziś zaczęłam brać antybiotyk, mam nadzieję że do czwartku zdążę się wykurować A jak nie, to mam to w nosie i tak pojadę na lawendową wyspę
minimartini napisał(a): A Ty w tym roku... Hvar, prawda?
Roxi napisał(a):Tak Hvar, ale... od dziś zaczęłam brać antybiotyk, mam nadzieję że do czwartku zdążę się wykurować A jak nie, to mam to w nosie i tak pojadę na lawendową wyspę
minimartini napisał(a):[
Co do domu - oj było... Naprawdę klimatycznie. Apartamenty nowoczesne, ale z poszanowaniem historii... odkryte kamienie itp. To, co kochamy. Dom w starej części Bolu. Bajka. Bez komercji i sztuczności.
Roxi napisał(a):Kolejne cztery łapy? A ja nie potrafię chłopa do jednego psiaka przekonać... pewnie dlatego, że mamy ogromne kocisko, które rości sobie prawa do rządzenia w domuminimartini napisał(a): A Ty w tym roku... Hvar, prawda?
Tak Hvar, ale... od dziś zaczęłam brać antybiotyk, mam nadzieję że do czwartku zdążę się wykurować A jak nie, to mam to w nosie i tak pojadę na lawendową wyspę
piekara114 napisał(a):Możesz na priv (kopertka pod avatarem) podesłać namiar na ten domek? Wyspy przez nas jeszcze nie odkryte, a takie domki są super...
minimartini napisał(a):Żebyśmy się tylko dobrze zrozumiały, to nie jest domek - a la robinsonada, czy coś takiego, a ogromny rodzinny dom Podesłałam PM
piekara114 napisał(a):Już widziałam, dzięki. A ceny miałaś jak w cenniku czy coś się udało ściąć? Bo cena dla nas w sezonie to 50% więcej niż standardowo płaciłam
ELIMAR napisał(a):Martynko,
Pisz, zdjęcia pokazuj , bo nie mam już w co łez mych zbierać
-Katka- napisał(a):Przepiękne (jak zwykle zresztą u Ciebie) zdjęcia.
Z chęcią będę tu zaglądać
lawenda80 napisał(a):Martnko cos czuje ze kolejna wyspa na którą sie wybierzecie to Miljet pozdrawiam i niecierpliwie czekam na dalszą częsc relacji
kasik:) napisał(a):Czekam i czekam i doczekać się już nie mogę szczególnie, że pogoda u nas taka brzydka.. Jak tylko poczytam Twoją relację i pooglądam zdjęcia od razu zrobi mi się lepiej
czekoladkaaa napisał(a):Piękne zdjęcia , super relacja szczególnie w tak brzydką pogodę ;/