Odnoszę wrażenie, że Wy tylko jeździcie po Chorwacji... cały rok Co tu zaglądam, to jakaś Twoja relacja
I pytanie za 100 pkt. Używasz jakiegoś polara do zdjęć?
maslinka napisał(a):Już jest pięknie
Ale mi smaka narobiłaś tymi czereśniami
Czekam na zdjęcia kamiennego apartmana. Mieszkanie w takim domu musiało być bardzo klimatyczne
algirdas napisał(a):Odnoszę wrażenie, że Wy tylko jeździcie po Chorwacji... cały rok Co tu zaglądam, to jakaś Twoja relacja
I pytanie za 100 pkt. Używasz jakiegoś polara do zdjęć?
Aldonka napisał(a):Może dzięki Wam dam się zaczarować Przeszedł mi Brać w tym roku przez głowę, ale jednak serce ciągnie do domu więc i w tym roku Peljesac
Ale już widzę, że czarujesz, swoimi pięknymi zdjęciami. Zrobiłam w życiu chyba z milion zdjęć, żadne nie jest tak piękne. Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy.
ELIMAR napisał(a):Witaj Martynko
Zasiadam w kąciku by poczytać Twoją relację i ..... łzy leję rzewne
I tak ryczeć będę do końca relacji
A to wszystko dlatego,że w tym roku nie dane odwiedzić mi mojej ukochanej Povlji na Braču
Widziałam zajawkę i krótki filmik z zatoki Ticja Luka i musiałam podstawić pod nos miseczkę na kapiące łzy.
Tak mi tęskno... tak serce krwawi...
Proszę pisz pięknie, pokazuj ukochane me miejsca na pięknych fotach by łzy me obeschły , a serce nie straciło nadziei na spełnienie wakacyjnych marzeń w 2016 roku
tygrysek0038 napisał(a):Siedzę sobie na moim balkonie z widokiem na Brac, czytam relację i może kolejny wypad będzie jednak na wyspy...
21monika napisał(a):Spóźniona ale jestem.
Kurcze żeby nie nasze przygody może gdzieś na drodze minęlibyśmy się .
Eunike1984 napisał(a):Ojojoj, ale by było, gdybym przegapiła tą relację...
Spóźniona, ale jestem Martynko i czekam na c.d.
Malvka napisał(a):Powiedz mi, jak ogarniacie trzy pieski na wakacjach? Sama mam trzy w domu, ale dwa zawsze lądują u rodziców, a z nami jedzie jeden. Jestem pod organizacyjnym wrażeniem
Chyba dobrze znoszą upały?
kasiaa2604 napisał(a):Zasiadam i ja Zdjęcia jak zawsze perfekcyjne i nieziemsko zachęcające. Coś czuję że i w tym roku zarazisz nas swoją relacją i w przyszłym roku wybierzemy się na Brać )
boruszanka napisał(a):minimartini relacja - jak zwykle zresztą - zapowiada się mega klimatycznie. Super, powoli można nastrajać się chorwacko (my wyjeżdżamy w sierpniu). Możesz napisać, gdzie te cudne miejsca postojowe - i to w Austrii, i to już w Chorwacji?
Andzia* napisał(a):Ledwo zdążyłam na prom ...uffff, udało się
Czekam na Brać w szczegółach ......
trans x napisał(a):Przepięknie ,jak zawsze.
minimartini napisał(a):I my zawitamy na Pelješac - bo to moje klimaty - ale na razie mamy jeszcze jedną wyspę, którą bardzo chcemy zobaczyć
Kasia i Krzyś napisał(a):ciekawa jestem, jaka wyspa chodzi Wam po głowie, bo potem po Twoich cudnych fotkach połowa forum będzie chciała tam pojechać