Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nabrać się na Brač... (Bol, czerwiec 2015)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
san95
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) san95 » 15.09.2015 20:11

minimartini napisał(a):Sama mając w głowie nadciśnienie M. zaczęłam myśleć, że może faktycznie nie jest to dobry pomysł.

Niecałe trzy tygodnie temu wróciłem z Cro (też z wyspy Brać), przy czym po 10 latach podróży tam pierwszy raz byłem w stanie ze stwierdzonym nadciśnieniem i jeszcze paroma zbędnymi problemami z tym organem po lewej stronie :(. Czytając z przyjemnością na przemian relację Twoją i Maslinki, w tej pierwszej dodatkowo odnajduję, że nie ja jeden z takimi problemami... Pozdrawiam w pełnym tego słowa znaczeniu !
21monika
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) 21monika » 15.09.2015 20:37

san95 napisał(a):
minimartini napisał(a):Sama mając w głowie nadciśnienie M. zaczęłam myśleć, że może faktycznie nie jest to dobry pomysł.

Niecałe trzy tygodnie temu wróciłem z Cro (też z wyspy Brać), przy czym po 10 latach podróży tam pierwszy raz byłem w stanie ze stwierdzonym nadciśnieniem i jeszcze paroma zbędnymi problemami z tym organem po lewej stronie :(. Czytając z przyjemnością na przemian relację Twoją i Maslinki, w tej pierwszej dodatkowo odnajduję, że nie ja jeden z takimi problemami... Pozdrawiam w pełnym tego słowa znaczeniu !

Oj nie :(
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 17.09.2015 18:14

andeo napisał(a):A jeszcze chciałam Cię zapytać,jak szukacie miejsc noclegowych ,z Bookinga też korzystacie,pewnie mi gdzieś umknęło ,ale ciekawa jestem czy macie jakieś sprawdzone stronki,czy różnie bywa?

Korzystamy "z uprzejmości" wujka google :mrgreen: Wpisujemy miejscowość, która nas interesuje i szukamy prywatnych stron www apartamentów :D

Elizasz napisał(a):Czytam i czytam, jestem obecnie w IV cz. Splitu.
Piękne zdjęcia robisz :!: :!: :!: też kocham fotografować, ale daleko mi do Ciebie, oj daleko! :roll:
Za rok będzie Brać, więc na pewno wydrukuję sporą część Twojej relacji :wink:
No to czytam dalej! :)
Ticja Luka, ech..................!
Z Postiry do Dola(u?) rzut beretem na nogach, nie mogę się doczekać ponownej wizyty tam.... zwłaszcza, że wybraliśmy się tam, gdy było pochmurno (w tym roku przekonałam się, że to jednak bardzo zły pomysł :evil: ) i zdjęcia nie wyszły zbyt ciekawe....
odnośnie osiołków-w tym roku w Jelsie stanął pomnik jednego z nich :)
Splitska mnie też nie zachwyciła :wink:
Hehe, ta pani ze Śkripu nękała również nas rok temu :lol:
Trumny, widzę, mają tam stałe miejsce spoczynku :)

Ps. Jesteś piękną kobietą i masz świetny styl ubierania!
Ps. 2 wywołujesz zdjęcia po wakacjach?

Teraz lecę do relacji maslinki :wink:

Dziękuję Ci za tak miłe, ciepłe słowa! Bardzo mi miło :)
Przy P.S. nr 1 rozumieniłam się niczym szarlotka w piekarniku :wink:

Co do zdjęć - oh tak, jestem bardzo sentymentalna. Z każdej wyprawy - właśnie w okresie jesienno-zimowym - projektuję fotoksiążki (nawet ok. 200 stron), np.:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czy w Jelsie chodzi o tego Jegomościa? :D

Obrazek

Pozdrawiam cieplutko

Martyna
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 17.09.2015 18:20

tony montana napisał(a):Dwa pierwsze zdjęcia są skandaliczne Martyna!
:smo: :boss:

Skandaliczne to będę dopiero te widoki, które za czas jakiś się tu pojawią :lol: :wink:
Pozdrawiam cieplutko

gosiak.k napisał(a):Cudnie tu u Ciebie.... :hearts: :hearts:
Mam nadzieję być ponownie na Braću w przyszłym roku i odwiedzić te wzystkie piękne miejsca, których poprzednio nie widziałam:))
pozdrawiam serdecznie :papa:
Gośka

Dziękuję ślicznie za miłe słowa :) Jeszcze troszkę tych pięknych miejsc pokażę :)
Pozdrawiam serdecznie

Martyna

san95 napisał(a):

No właśnie... Zdrowie...
Zdrówka życzymy! Oboje z Mężem.
Pozdrawiamy serdecznie

Martyna i Marcin
Gosia i Marek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia i Marek » 17.09.2015 20:45

Cudowne fotoksiążki:) Można wiedzieć gdzie zamawiasz i jak to wygląda cenowo.pozdrawiam
Elizasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elizasz » 19.09.2015 19:11

Kurcze, piękne te fotoksiążki! Czekają na mnie zdjęcia z 2 pobytów we Włoszech i z 2 w Chorwacji, możesz dać namiary, gdzie je robisz?

A osiołek ten, ten, tylko stał potem na Riwie, na honorowym miejscu :lol:
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 21.09.2015 10:23

świetna relacja !!! I kusisz nią strasznie co by wybrać się na Brać !
Jak w przyszłym roku się tam wybierzemy - to na pewno skorzystamy z Twojej relacji.

A co do zdjeć - to Liga Mistrzów !!!
Gratki !!!
Galon
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Galon » 21.09.2015 11:22

pawelli napisał(a):świetna relacja !!! I kusisz nią strasznie co by wybrać się na Brać !
Jak w przyszłym roku się tam wybierzemy - to na pewno skorzystamy z Twojej relacji.

Polecam, byłem w tym roku i jak najbardziej mogę potwierdzić, że były to najlepsze urlopowanie jak do tej pory. :mrgreen:
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 21.09.2015 13:40

Tak właśnie o Brac-u słyszałem no i "widziałem w relacjach" :)
Ale żeby nie zaśmiecać tej jakże , napiszę to jeszcze raz - świetnej relacji - poproszę na PW jakieś namiarki na sprawdzone kwaterki :)
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 23.09.2015 15:56

Gosia i Marek napisał(a):Cudowne fotoksiążki:) Można wiedzieć gdzie zamawiasz i jak to wygląda cenowo.pozdrawiam

Elizasz napisał(a):Kurcze, piękne te fotoksiążki! Czekają na mnie zdjęcia z 2 pobytów we Włoszech i z 2 w Chorwacji, możesz dać namiary, gdzie je robisz?

Kochani,
co do fotoksiążek - różnie - szczerze mówiąc poluję na groupony, bo często wychodzi o połowę taniej, co dla mnie często przy 150-200 stronach i wzwyż ma znaczenie :wink: - najczęściej yuupi - moim zdaniem najlepiej wykonane, poza tym piękne okładki robią - takie satynowe, pompowane jakby oraz cewe fotoksiążka :)

Pozdrawiam Was serdecznie

pawelli napisał(a):świetna relacja !!! I kusisz nią strasznie co by wybrać się na Brać !

A co do zdjeć - to Liga Mistrzów !!!
Gratki !!!

Dziękuję Ci za docenienie! Tak miłe słowa są naprawdę budujące! :)
Pozdrawiam serdecznie
andeo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andeo » 25.09.2015 07:23

Martynko,a kiedy pojedziemy dalej?:)
Za mną też chodzi pomysł z fotoksiążkami ,ale mam tego trochę ,może też się rozejrzę za jakimiś upustami ,bo pewnie warto,dzięki że o tym wspomniałaś :) Na razie przygotowuję się do trzeciego już filmiku z wakacji ,a troszkę czasu to pochłania .Czekam na Wasze dalsze wycieczki :smo:
Magdalena S.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magdalena S. » 26.09.2015 11:04

Coś tu ostatnio cisza :(
TomKinS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomKinS » 29.09.2015 22:57

Tak, to widoczny koniec wakacji. Nawet w weekend nie można powspominać. Praca :evil: . Nie podejrzewam , że to lenistwo :mrgreen:
natallus1989
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) natallus1989 » 30.09.2015 07:55

Czekamy cierpliwie za dalszą częścią :D Pozdrowienia :papa:
Eunike1984
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eunike1984 » 30.09.2015 09:04

Nadrobiłam :D
Wróciliśmy w zeszłym tygodniu z Lefkady i nie mogę się pozbierać w tym szarym świecie... :(
Martynko, leczysz moje krwawiące serce tymi pięknymi fotkami ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży