maslinka napisał(a):
Bo dla mnie w raju nie może być 40 osób I jeszcze zaparkowanych na brzegu samochodów. Poza tym wszystko jest jak u Minimartini.
Ale ten szczegół robi różnicę
Byłem na początku lipca i też tak wyglądało
maslinka napisał(a):Lednice napisał(a):maslinka napisał(a):8O
W czerwcu Ticja Luka rzeczywiście wygląda jak raj. Pod koniec lipca już niekoniecznie
A dlaczego tak jest
Bo dla mnie w raju nie może być 40 osób I jeszcze zaparkowanych na brzegu samochodów. Poza tym wszystko jest jak u Minimartini.
maslinka napisał(a):
W czerwcu Ticja Luka rzeczywiście wygląda jak raj. Pod koniec lipca już niekoniecznie
dids76 napisał(a):maslinka napisał(a):
Byłem na początku lipca i też tak wyglądało
koli88 napisał(a):czy są szanse że jak pojadę w następnym tygodniu w te miejsca gdzie Ty będzie rownie pięknie i dziewiczo czy znikome?
zbychn napisał(a)::papa: Trochę przegapiłem, ale już nadrobiłem Jestem pod wrażeniem i chyba Twoje zdjęcia spowodowały, że włączę w swoje tegoroczne plany wycieczkowe Split
minimartini napisał(a):Ticja Luka - na pewno warto zobaczyć - ciekawe miejsce, fotogeniczne , niemniej fakt - kamienie - jak to po kamieniołomie - niezbyt miłe do siedzenia Ale my kochamy kamory w każdej postaci
Powrót do Nasze relacje z podróży