martin1975 napisał(a):Grzesiek-świdnica,o co chodzi z tym "brawo" ?
Domyśl się
martin1975 napisał(a):Grzesiek-świdnica,o co chodzi z tym "brawo" ?
mszkudlarek36 napisał(a):Cudowne zdjęcia
ruzica napisał(a):W Splicie byłam 11 lat temu. Były to tak zamierzchłe czasy, że nawet nie miałam wtedy aparatu- nie mam stamtąd ani jednego zdjęcia,a przez upływ czasu zdążyłam zapomnieć, że tam tak ładnie
Twoje zdjęcia sprawiają,iż poczułam, że muszę tam wrócić pozdrav
su-petar napisał(a):Pięknie wygląda Twój Bol wieczorową porą.
Jednodniowa wycieczka do Splitu to nasz stały punkt pobytu na Braciu. W zeszłym roku trafiliśmy na dni Dioklecjana. Wróciliśmy na Brać ostatnim promem (gdyby nie to, że byliśmy z dzieckiem, pewnie wrócilibyśmy pierwszym).
W tym roku niestety dni Dioklecjana przypadają na ostatni weekend sierpnia i, z powodu drogi powrotnej do domku, nie będę mógł sobie pozwolić na zarwanie nocy. Wracając do domu, gdy mijamy Split, moja żona zawsze zapodaje Karana "Adio Splite moj"
Kryniu napisał(a):Zdjęcia super i wakacje również. Zazdroszczę. My do Cro jedziemy dopiero 31 lipca
TomKinS napisał(a):Czytam, ale przede wszystkim oglądam zdjęcia, bez komentarzy. Wszystko bardzo ładne, ale zdjęcia z Bolu nocą są wielkiej urody. Gratulacje.
Igłą pinii napisał(a):Sącząc małe martini czytam i oglądam z największą przyjemnością Twoją relację Minimartini
A co do Splitu - kocham to miasto. Było ono pierwszym na początku mojej trwającej już kilkanaście lat chorwackiej przygody. Ten pierwszy, nieprzemijający zachwyt zawdzięczam temu, że przyjechaliśmy tam o 5 rano, gdy na ulicach nie było jeszcze tłumów. Spacer uliczkami Pałacu, piękno Rivy, dostojne promy w porcie...ach! No i targ rybny - fantastyczne miejsce z najbardziej przedziwnymi skarbami morza Pozdrawiam Cię serdecznie!
martin1975 napisał(a):Z Hrvatskiej bedziemy wracać do PL,do Krakowa przez Wiedeń,macie plis jakies namiary na dobry nocleg w Wiedniu,ze śniadaniem byłoby super.Pozdrav
21monika napisał(a):Po powrocie z Jantaru jestem strasznie zapracowana i bez czasowa .
nawet nie mam czasu fotek wkleić
Dziś siadam na chwilkę patrzę oczy przecieram i co widzę mój wyczekany Split.
Dzięki Martynko mam nadzieję, że za rok również się w nim zakocham.
Roxi napisał(a):minimartini napisał(a):Bez zbędnych słów. Trochę magii.
W ogóle mi się te nocne zdjęcia nie podobają, w ogóle... a pierwsze to już totalnie
martin1975 napisał(a):Minimartini,pierwsze jak najbardziej na swoim miejscu,ja juz 1ego sierpnia też zrobie takie zdjęcie
martin1975 napisał(a):Minimartini,pierwsze jak najbardziej na swoim miejscu,ja juz 1ego sierpnia też zrobie takie zdjęcie
ryan77 napisał(a):Witam. minimartini czy możesz jednak podesłać mapkę z zaznaczoną lokalizacją zatoczki RT Rok? Nie mogę jej znaleźć na google maps z góry dzięki.
Powrót do Nasze relacje z podróży