Hej minimartini.
Kusisz niesamowicie.
Pzdr
gosik 84 napisał(a):Twoje wcześniejsze relacje bardzo mi się podobały, więc chętnie zostanę tu na dłużej
ewula91 napisał(a):Przepiękne zdjęcia! Marzy mi się mieć tak samo piękne z różnych wyjazdów mogę wiedzieć jaki sprzęt?
I oczywiście zostaję! Co prawda póki co nie planuję żadnych wysp ale z powodu tak pięknych widoków relacja ląduje w zakładkach chętnie pooglądam i poczytam
gumis84 napisał(a):zasiadam i ja w drugim rzędzie we wrześniu będę obserwował wyspę ze stałego lądu
Rafał78 napisał(a):minimartini napisał(a):Miejsca, których w przewodnikach się nie znajdzie
I to jest właśnie sam miód.
Czekam na dużą ilość fotek.
Pozdrawiam
Milka55 napisał(a):Piękne zdjęcia. Bardzo lubię Twoje relacje, dlatego cieszę się, że następna się zaczyna. Byliśmy na wyspie w zeszłym roku i również nas "nabrała". Pozdrawiam serdecznie
zbychn napisał(a):Cześć!!!
Chętnie i ja dam się naBrać, zwłaszcza po takim początku
lawenda80 napisał(a):Super czekałam na Twoją relację już się rozsiadam i przenosze swój umysł do raju:-)
Vjetar napisał(a):Hej minimartini.
Kusisz niesamowicie.
Pzdr
19Gumis20 napisał(a):Super zdjęcia zapowiada się interesująca relacja
wahałem się na tegoroczne wakacje pomiędzy Brać a Hvar, wygrał Hvar no ale za rok też są wakacje
kasik:) napisał(a):Zdjęcia przecudowne! z niecierpliwością czekam na więcej (ciekawa jestem, czy przebijesz swoje poprzednie relacje, dzięki którym można się było rozmarzyć... )
minimartini napisał(a):Używam Mąż ma alergię na aparat A tak na serio - przy takich warunkach oświetleniowych bez filtra ani rusz.
tony montana napisał(a):Nie wiem, jak to się stało, że przegapiłem Twoje wcześniejsze relacje!
Dziś nadrobiłem Korčulę - fantastyczne zdjęcia i relacja pisana w super klimacie - bardzo mi się podobała
Tak trzymaj
lawenda80 napisał(a):wiedziałam ze rozpoczniesz relacje własnie w ten weekend miałam nosa:-) zdjęcia miodzio i poprzednie relacje fantastyczne ..szkoda ,że nie widziałaś miny mojego lubego jak pokazałam mu zdjęcia z obecnej relacji
Rafał78 napisał(a):Zatoka w rejonie Sumartinu , bajka
Piękne miejsce.
Pozdrav.
maciej1969 napisał(a):Chyba niedużo się spóźniłem... chętnie posłucham i poczytam. W tym roku..Ba! już za miesiąc ! zapewne
pojawię się w niejednym z tych pięknych zakątków
Roxi napisał(a):Niech będzie, dam się nabrać na Brač
Super początek relacji, reszta też pewnie będzie jak ta lala
Czytam i się rozgrzewam, bo jeszcze tylko kilka dni i witaj moja Chorwacjo
Kasia i Krzyś napisał(a):w przyszłym roku pewnie jakaś wyspa będzie, Brač nie jest w czołówce, ale może się to zmieni jeszcze...
wszyscy narzekają, jaka to okropna pogoda w Cro, a u Ciebie tyle słońca
Janusz Bajcer napisał(a):Nabieram się na Brač w trzecim rzędzie
Malvka napisał(a):Zasiadam W tym roku powtórka z Hvaru, ale w przyszłym czaje sie na Brač, chociaż obawiam się, że po Korculi i Hvarze to już nie będzie to... Mam nadzieje, że pomożesz mi zmienić zdanie
Powrót do Nasze relacje z podróży