Mi się Split bardzo podobał. Mam miłe wspomnienia
Na Twoich zdjęciach to już w ogóle wygląda super!
W tym roku wracaliśmy promem z Hvaru do Splitu i to było dla nas zderzenie z cywilizacją
FUX napisał(a):Split, podobnie jak Zadar, jest zepsuty w starej części zabudową rodem z czasów Tito.
Niestety.
I te klimatyzatory na zabytkach.
Roxi napisał(a):Mi się Split bardzo podobał. Mam miłe wspomnienia
Na Twoich zdjęciach to już w ogóle wygląda super!
W tym roku wracaliśmy promem z Hvaru do Splitu i to było dla nas zderzenie z cywilizacją
gosik 84 napisał(a):Zwiedzałam Split cztery lata temu i nie zachwycił mnie wtedy, ale u Ciebie wygląda znacznie ciekawiej
Twoje zdjęcia powalają
Lisior napisał(a):Urokliwy ten Twòj Split. Ale Ty zawsze potrafisz pokazać "smaczki". Muszę przyznać, że po odcinku Makłowicza ze Splitu wcale nie miałam chęci go zwiedzać (może za wyjątkiem targu rybnego ), ale pod Twoim wpływem coraz mocniej się do niego przekonuję. Pozdrawiam i czekam na dalszy ciąg relacji. Marta
lawenda80 napisał(a):Kiedyś byłam w Splicie ale nie zachwycił mnie teraz jak oglądam Twoje fotki to mam wrażenie ,że chyba odwiedziłam zupełnie inny Split :-0 na zdjęciach wygląda zachwycająco a co do Gry o tron to oglądam namiętnie i zdjęcie nr 5 ze schodami w relacji Split cz.I bardzo przypomina mi miejsce z serialu gdzie Daenerys wtąciła swoje dwa smoki do lochu czy mam rację?
martin1975 napisał(a):OMG OMG OMG!!!!! Ja chce na wakacjeeeeee już!!!!!!!!
Yanush napisał(a):mini, szacun za focie. Cud mniód malyna
Kryniu napisał(a):Split jest piękny. Jak fajnie sobie przypomnieć. My byliśmy 6 lat temu i naprawdę mamy super wspomnienia.
jenifer84 napisał(a):Kocham Split. A dzięki Tobie już nie mogę się doczekać urlopu wspaniałe zdjęcia
Czesiek63 napisał(a):SPLIT jak zawsze czarujący byłem tam kilka razy a dalej zachwyca dziękuje za foty
Vjetar napisał(a):minimartini napisał(a):
Tu wszystko jest 1st category.