Spokojnie kolego zleci Ci do pierwszego, a co ja mam powiedzieć do 27 sierpnia
No właśnie !!
magg5 napisał(a):filmik rewelacyjny!!!
Teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekać mojego pobytu na Braču Czy w Bolu można bez problemu zaparkować samochód?
andeo napisał(a):Martynko,na razie obejrzałam zdjęcia i Wasz cudny filmik,ależ Ty jesteś fotogeniczna,gdybym taka była to też bym zrobiła taki filmik na następnych wakacjach,ale niestety nie mogę na siebie patrzeć na tego rodzaju filmikach
Jesteście ekstra! wspaniała inspiracja oczywiście wrócę czytać
ruzica napisał(a):Dołączam się do zachwytów nad filmikiem
Hmm, mówisz Martyno, 11 lat, od połowy liceum, czyli jak dobrze liczę to macie ciągle "2" z przodu , czyli ścieminiasz nas coś, że niby nie tacy młodzi
Młodzieżą się jest do 35 lat, jak mawia mój ojciec i tego się trzymajmy
pozdrawiam i czekam czym mnie jeszcze zaskoczysz
Czesiek63 napisał(a):Filmik super , muza równiez a ja czekam cierpliwie..
emarylka napisał(a):Witam, przepięknie tu, zostaję!!
martin1975 napisał(a):Minimartini,po tych waszych zdjęciach czuje ze jestem na Bol'u a gdzie tu jeszcze do pierwszego sierpnia
tony montana napisał(a):Martyna - czekamy na kolejne odcinki, tym bardziej, że NIEKTÓRZY za parę dni znikają na wakacje!
su-petar napisał(a):Murvica ma swój klimacik, kilka domków przyklejonych do stromego zbocza góry i podobno tylko ok. 20 mieszkańców (oprócz asfaltu doprowadzili do niej wodę - oby to nie skomercjalizowało tego miejsca). Byłem tam w zeszłym roku, żeby zobaczyć smoczą jaskinię. Polecam, jeżeli tam nie byłaś, to nadrób to podczas kolejnego urlopu na tej wyspie (jestem przekonany, że na nią wrócisz). Ja w tym roku na Murvice rezerwuję cały dzień. Ponownie odwiedzę smoka, a resztę dnia spędzę na tej rajskiej plaży (zdjęcia, jak wszystkie pozostałe, rewelka - masz talent, oko, do znajdowania ciekawych ujęć). PS. w sezonie na pewno czynna jest knajpka przy parkingu.
minimartini napisał(a):
Igłą pinii napisał(a):Od dwóch dni czekałam na ciąg dalszy i dziś udało się "minutkę" po jej wstawieniu
maslinka napisał(a):Mnie też się udałominimartini napisał(a):
Czapka mu się przekrzywiła
Cudny ten Park, rzeczywiście
Sutivan też pięknie się prezentuje na Twoich fotkach. Nas jakoś nie zachwycił, ale też nie daliśmy mu zbyt dużej szansy... Zobaczyliśmy go na szybko i po drodze. Ale tak to jest - milion czynników wpływa na to, czy miejsce nam się spodoba, czy nie
Powrót do Nasze relacje z podróży