CROberto napisał(a):Filmik z Cro wspaniały,ale tym razem Ty skradłaś całe show....
Katerina napisał(a):Nieprzyzwoity ten film Tytuł powinien brzmieć: "Piękni, młodzi, szczęśliwi i ...w Chorwacji". W dodatku z super pogodą, czyli bogaci
loverosa napisał(a):Filmik mega:) Ty młoda i piękna,włosy jak u modelki,a wkoło cudnie
Cieszcie się sobą dopóki jesteście sami,to magiczny czas
Vjetar napisał(a):loverosa napisał(a):Filmik mega:) Ty młoda i piękna,włosy jak u modelki,a wkoło cudnie
Cieszcie się sobą dopóki jesteście sami,to magiczny czas
O tym samym pomyślałem. Miłośnie...
Pzdr
kasiaa2604 napisał(a):Filmik - przepiękny, przecudowny, przefantastyczny! Wyglądacie pięknie! Czekam na ciąg dalszy! :*
figusek napisał(a):Kochana, myślę sobie "skądś Was znam", a skojarzyłam dopiero Wasz plener ślubny z Romką
zbychn napisał(a):Super zdjęcia i filmik, chociaż może modelka zbytnio skupia uwagę i przyćmiewa piękne widoki Całość wymiata
davidz napisał(a):Prze piękne miejsca i świetne zdjęcia! Pozdrowienia!
21monika napisał(a):Bajka filmik a widoki myyyyych tylko wzdychać.
maciej1969 napisał(a):ciekawe, który psiak ,,kręcił" Wasze wspólne ujęcia??? Generalnie jest... miodzio
minimartini napisał(a):figusek napisał(a):Kochana, myślę sobie "skądś Was znam", a skojarzyłam dopiero Wasz plener ślubny z Romką
O jej... Czujemy się sławni
Pozdrawiamy
P.S. a osobiście się widzieliśmy?
minimartini napisał(a):Cieszymy, cieszymy... Od 11 lat
figusek napisał(a):Niestety nie, po prostu znam Romę i Was skojarzyłam dopiero teraz
be-ja napisał(a):Jeżeli mnie pamięć nie myli to w 2014r u wejścia do zatoczki w Molunat odkryto szczątki okrętu z XVII wieku , wydobyto sporych rozmiarów armatę. Znając życie na pewno już jest zakaz eksploracji akwenu, ale może się uda coś podpatrzyć i jakieś fotki pstryknąć
Pzd be-ja
martin1975 napisał(a):Dzizas,od 1ego sierpnia bedziemy na Bol,po tym filmiku juz sie nie mozemy doczekać!!!!! swietne zdjecia,dzieki!!!
Magdalena S. napisał(a):minimartini napisał(a):Cieszymy, cieszymy... Od 11 lat
To chyba od przedszkola jesteście razem?
Bo wyglądacie bardzo młodo
Piękny filmik
Eunike1984 napisał(a):Jejjjjjku !!! Ależ piękna ta Chorwacja i pomyśleć, że zobaczę ją ponownie dopiero za rok
Aleee, co się odwlecze, to nie uciecze
Cudne widoczki nam pokazujesz, a filmik wymiata !
Super z Was para
martin1975 napisał(a):Jakies rady gdzie dobrze przekąsic cos na Bol'u?
Powrót do Nasze relacje z podróży