MilaM napisał(a):powiedzcie proszę , proszę gdzie dokładnie były zrobione zdjęcia 1 i 4 . pleaseeeee.
Nr 4 tu:
https://www.google.de/maps/@43.3383503, ... a=!3m1!1e3
MilaM napisał(a):powiedzcie proszę , proszę gdzie dokładnie były zrobione zdjęcia 1 i 4 . pleaseeeee.
boboo napisał(a):MilaM napisał(a):powiedzcie proszę , proszę gdzie dokładnie były zrobione zdjęcia 1 i 4 . pleaseeeee.
Nr 4 tu:
https://www.google.de/maps/@43.3383503, ... a=!3m1!1e3
ruzica napisał(a):Ojej jestem pierwsza
Ciekawie się zapowiada, będę zaglądać
kaczurek76@gmail.com napisał(a):Super a ja druga(super zdjęcia)
dids76 napisał(a):Część fotografii "brzmi" znajomo .Za tydzień ruszam na Brač, może czegoś nowego się dowiem, więc pisz, pisz i wklejaj fotki
maslinka napisał(a):Martyna, ale się cieszę, że już nadajesz!
Cudne zdjęcia, zresztą jak zawsze Jestem bardzo ciekawa Waszych wrażeń z Brača. Pisz, pisz, pisz...
Pozdrawiam serdecznie
jolcix napisał(a):też poczytam
sandomingo napisał(a):To jeszcze i ja do pierwszego rzędu:) W tym sezonie mam zamiar zahaczyć o Brać
tony montana napisał(a):Piękne zatoczki, częśc z nich znam
Będę obserwował, używacie filtra polaryzacyjnego?
croktoś napisał(a):Jak dla mnie aż za pięknie,ale będę zaglądać,może dam się na...Brać
Iwona88 napisał(a):Zasiadam i ja
mysza73 napisał(a):Fajnie, że już wróciliście ,
bo z wieeeelką przyjemnością popatrzę i poczytam .
MilaM napisał(a):zdjęcia są absolutne!!!!och ... też będę oglądać. zajrzałam tu po informacje dla rodziny i samą mnie wciągnęło.
golibroda napisał(a):Pięknie ...
Mikromir napisał(a):Chciałam stanowczo i kategorycznie zaprotestować przeciwko wklejaniu tutaj taaakich zdjęć Brača, a zatoki Tičja Luka w szczególności! O trzy fotki za dużo. Za dwa tygodnie mam zamiar dać się nabrać na Brač i jeśli w zatoce będzie się byczyć tłum cromaniaków to będę wiedziała czyja to wina i złożę tu zażalenie.
A serio, siedzę tutaj, wytrzeszczam oczęta i wiercę się z niecierpliwości. Dalej, dalej!
neska213 napisał(a):Pierwsze zdjęcie to chyba plaża w Sumartinie, o ile się nie mylę??? Chętnie poczytam Twoją relację:)
CROberto napisał(a):Martyna.......nabrałaś mnie......
Widzę że cała moja plaża była jednym wielkim apartamentem
Btw.
Właśnie pisałem kolejny odcinek gdy zdołowały mnie Twoje fotki....
Igłą pinii napisał(a):No rewelacja! Nie dość, że Brać to jeszcze jedna z moich ulubionych Cro-autorek! Już się ciesze na kolejne odsłony Twojej relacji
Piter_M napisał(a):Też muszę się kiedyś dać naBrać ... może w przyszłym roku