Nadrobiłem zaległości. Zasiadam i oglądam... zdjęcia fenomenalne
Czekam na więcej... coś czuję że może we wrześniu Brać
PS Marumi ale jaki do takich zdjęć?
dids76 napisał(a):No pewnie że pięknie! i jak pusto Będę tam za trzy dni i chyba tak pusto już nie będzie
gosik 84 napisał(a):Twoje zdjęcia są tak prześliczne, że się napatrzyć nie mogę
Cudowne. Już nie mogę doczekać się dalszego ciągu
kasik:) napisał(a):Moim ochom i achom i nie ma końca. Przecudowne zdjęcia
Po pierwszych fotkach myślałam, że mieliście tę cudowną plażę wyłącznie dla siebie, ale chyba niestety tak nie było.
Belluna napisał(a):Szczęka mi opadła , tam jest naprawdę tak pięknie??? Czy to Twój niewątpliwy talent fotograficzny?
Nigdy i nigdzie w Chorwacji gdzie byliśmy, kolor wody nie był tak lazurowy.
Ubranka pieszczochów niezwykle twarzowe, a raczej pyszczkowe
21monika napisał(a):I znalazłam lazur Pomyśleć, że już tak blisko byliśmy
maslinka napisał(a):Martyna, jak z dojazdem do tej cudnej zatoczki? Jakaś sensowna droga czy słaby szuter? Daleko musieliście iść od parkingu pod cmentarzem?
Pytam na wszelki wypadek , bo oglądając Twoje fotki, najchętniej już bym się pakowała i płynęła na Brač
Gigi111 napisał(a):Ja również będę zaglądać, zdjęcia przecudne psiaki również
maciej1969 napisał(a):Dołączam się do pytania Maslinki o drogę dojazdową i ewentualne możliwości zaparkowania w pobliżu zatoczki???
Kryniu napisał(a):Powiem szczerze że zdjęcia są fantastyczne. Już sobie wyobrażam jak tam jest w realu.
Pozdrawiam
przemo99 napisał(a):Nadrobiłem zaległości. Zasiadam i oglądam... zdjęcia fenomenalne
Czekam na więcej... coś czuję że może we wrześniu Brać
PS Marumi ale jaki do takich zdjęć?
przemo99 napisał(a):wiem że maraka ale jakie polarki:)
AniaJ. napisał(a):Nie mogę uwierzyć, że tak się spóźniłam
Ale już jestem i chłonę tą cudną wyspę razem z Tobą. Pięknie ją pokazujesz
Bo to jedna z moich ukochanych cro-wysp, kolejność nie sposób ustalić
Czekam na więcej
minimartini napisał(a):bydz napisał(a):Zasiadam i ja ponieważ po relacji CROberta Twoja może być tą która przechyli wybór na przyszły rok....
CROberto to jeden z moich ulubionych CroAutorów
CROberto napisał(a):Zatoka jest cudowna i ładnie ją zaprezentowałaś na fotkach.....
Pojechałem na Brać specjalnie dla niej, i prawie na niej "mieszkałem"....
u mnie na zdjęciach bardziej turkus rządzi...
lawenda80 napisał(a):Pieski w tych kolorowych ubrankach prezentują się kapitalnie
su-petar napisał(a):Zdjęcia REWELACYJNE. Czekam niecierpliwie na fotki z miejsc "spoza przewodnika". Jeżeli tam jeszcze nie byłem, to w sierpniu to nadrobię. Twoje zdjęcia na pewno mnie do tego przekonają. Pozdrawiam
minimartini napisał(a):Taka namiastka przed „zatoką umarłych hoteli”, którą zawsze chciałam zobaczyć.
minimartini napisał(a):
Dziękuję Dla mnie ta zatoczka była takim "bračkim odddechem korczulańskim"
Naprawdę jedyne miejsce na Braču, gdzie były otoczaki, takie jak kocham Znalazłeś może gdzieś jeszcze?
piekara114 napisał(a):minimartini napisał(a):Taka namiastka przed „zatoką umarłych hoteli”, którą zawsze chciałam zobaczyć.
To musisz się pośpieszyć, bo podobno w "zatoce" prace budowlane się zaczynają, i chyba "zatoka" niedługo stanie się kurortem....
Zatoka Rok przepiękna...
CROberto napisał(a):Tak (jest to w mojej relacji )
Murvica - tam byłaś.
Farska - tam nie dojechałem ,a byłem tuż tuż....
Powrót do Nasze relacje z podróży