i takie na koniec
Pozdrav
Fotofraf ze mnie żaden a zachody słońca zawsze lubiałem fotografować i robie to na ręcznym ustawieniu aż do skutku(dobrze że teraz cyfrówki są bo nie raz by kliszy brakło )baton napisał(a):Primosten rzeczywiscie jest przepiekne. Rowniez zostalem uzalezniony
Ciekawa relacja i ladne zdjecia ... przy okazji na jakich ustawieniach fotografowac zachod slonca? Tobie ladnie wyszlo, a mnie sie nie udaje...
gelu napisał(a):Nie jestem pewien czy to byliście wy? dzisiaj około 15.00 zchodziliscie z plaży zauważyłem jak ktoś składa taki właśnie namiot, ale nie miałem śmiałosci podejść jutro zagadam ,a co mi tam jak zobacze wasz(chyba) namiot fajnie było by poznać kogoś z forumLechu67 napisał(a):Do zobaczenia
Lechu67 napisał(a):W nocy z niedzieli na poniedziałek troszeczkę pokropiło i potem pogoda była jak marzenie , tzn było cieplutko i bez takiego żaru. Po deszczyku powietrze było super przejrzyste, no i te zachody słońca . Oczywiście uwieczniłem je na na photo i video.
W poniedziałek był koncert Orkiestry Primosten - warto zostać na te pare dni września..
Na drugi rok też na pewno odwiedzimy Primosten .
Powrót do Nasze relacje z podróży