napisał(a) gelu » 19.08.2009 22:59
Dzień drugi znowu leje jak diabli się żar z nieba
żonka wreszcie zadowolona z urlopu (ciepło krwista bardzo jest jak jest + 30 to nawet polar ściąga) pogoda rewelacyjna.. Idziemy na plaże , ludzi w porównaniu do wieczoru wczorajszego mało . Plaża główna fajna ale kamorki wielkie przy wejściu do wody i cieżko się poruszać przy brzegu, sama plaża żwirek . My postanowiliśmy trochę pobyc w mniej tłocznym miejscu i poszliśmy na skałki polecam z deptaka to wejście do wody wygląda groźnie , ale zalet skałek jest dużo- mniej ludzi trochę intymniej jest i jak sie fajne skałki znajdzie to naprawde wygodnie się leży i jeszcze jakie pułeczki pod ręką na piwko,wode czy co kto ma pod reką a i zejście do wody można super znaleźć. Woda kryształ a życie podwodne? nie myslałem ze jest tyle ryb ,krabów i innych żyjątek dopóki córa mi maski nie dała (jeżowców duzo nie ma a jak są to dalej od brzegu) byłem w szoku jak to zobaczyłem , już wiedziałem czemu tak często moja córa tylko tylną część ciała pokazuje z wody
Kupcie sobie maski do nurkowania to super sprawa(to info dla tych co pierwszy raz do Cro). I tak minąła dzień ,potem mały spacerek po okolicy i kapnąłem się że plaża miejska jest parę kroków po przeciwnej stronie naszych skałek też fajna byliśmy tam po 18.00 to juz fajnie puściutko i te fajne drzewka poprostu bajka fotek mam juz ze 100 ale nie umię tu wkleić może po powrocie coś pokombinuje .ale i tak mnie Radzio uprzedził
mam podobne.Wieczór na stare miasto Grzesław pisał o koncertach , grają od wczoraj (może tu wtorek jest dłużej
winiarni knajpek mnóstwo , ale tłumy ludzi mnie odstraszają a winiarnie mam u gospodyni(jeszcze nie próbowałem
) jakoś mi ożujsko bardzo posmakowało .Pisałem że drogo ,chyba aż tak nie karlować ,ozujsko po 5.29 w normalnym sklepie w konzum po chyba 6kuna pizza od 35kuna lody 5kuna .Jak dla mnie to tu jest super i moja rodzinka zadowolona a to już pełnia szczęścia. Dobra piwo mi się skończyło do jutra!!!!!!!