Chętnie sobie przypomnę Plitvice - nasz pierwszy raz w Cro - 2008 rok
No i nie tak dawny Hvar
Siadam cichutko.
ulka_26 napisał(a):Moim drodzy i my postanowiliśmy dołączyć do ekipy
W CRO byliśmy 4 i 5 lat temu - najpeir dalmacja potem Istria, teraz czas na HVAR. Wybór padł na Ivan Dolac.
Mamy do wyboru 3 apartmani. Czy ktoś jest w stanie coś powiedzieć o GODO, MASLINKA i MELJA? czy coś wygląda podejrzanie - są duże "rozjazdy" cenowe!
Wyruszamy 15.08 na miejscu będziemy 18.08, bo po drodze jeszcze Postojna. A że jedziemy znad polskiego morza to 3 noclegi po drodze zaliczymy
Łezka w oku się zakręciła z widoku jezior
bede wdzieczna za wszelkie info. bedziemy z 2 dzieci 3,5 oraz 7 i może z kimś z Was się pointegrujemy?
ulka_26 napisał(a):Bardzo, bardzo dziękuję. Chyba nie mam możliwości wysłania priv, albo nie ogarniam tematu...
w Godo trochę się boje, że zbyt "staro" ale moze to tylko kwestia PR-u...
Maslinka najmniej wiem b
a Melia najdrożej ale wydaje się najlepiej.
pytanie czy warto...
m@rek napisał(a):ulka_26 napisał(a):Czy ktoś jest w stanie coś powiedzieć o GODO, MASLINKA i MELJA? czy coś wygląda podejrzanie - są duże "rozjazdy" cenowe!
MASLINKA - po środku, chyba koło agencji Jadran
ulka_26 napisał(a):Wasza czujność nie ma granic
Katerina napisał(a): gusia-sZawsze chce mi się śmiać jak przyjmują pozy strzelając sobie te foty z kija. Prężą się, wiją, stają na palcach Dlatego zajmuje im to tyle czasu
Dziewczęta jeszcze dodatkowo "robią dziuba" po europejsku
Igłą Pinii napisał(a): Piękno jezior i wodospadów zapiera dech w piersi. Widzę, że z Cronikarskiego obowiązku przejęłaś aparat Ja podobnie i przez to niestety mąż odzwyczajony od jego noszenia kręcił nosem, gdy chciałam pamiątkową fotkę... no ale od czego jest selfie
Krakusowa napisał(a):
Podróżuję z Wami
Hvar byliśmy tam równe 10 lat temu
Chętnie powspominam
ruzica napisał(a):Ale pustki w tych Plitwicach
Chyba, że specjalnie tak zdjęcia robiłaś Ja na swoich fotkach z Plitwic mam właśnie pełno skośnookich
Bondę też czytałam niedawno, właśnie tę samą książkę co Ty. Jakoś mnie nie porwała
ruwado napisał(a):Chętnie sobie przypomnę Plitvice - nasz pierwszy raz w Cro - 2008 rok
No i nie tak dawny Hvar
Siadam cichutko.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Oczywiście, że będę czytać Jeszcze nie opuścilście stałego lądu więc szybko dołączam.
Kasia i Krzyś napisał(a):Hvar uwielbiam
Plitvickie też mnie zauroczyły w zeszłym roku, choć długo się przed nimi wzbranialiśmy i zajechaliśmy tam dość spontanicznie.
Pisałaś gdzieś w jakim wieku są dzieciaki?
My w tym roku z naszym obecnie 5-miesięcznym rozrabiaką planujemy Cro już za trzy tygodnie
m@rek napisał(a):ps2. nie zaśmiecaj wątku Agacie
beatabm napisał(a):Piękne Plitvice Byłam tam....17 lat temu Ło matko, ale stara sie poczułam Wtedy były puste, mało turystów - tak jak na Twoich zdjeciach Prawda jest ze kto rano wstaje...