slawek&gosia napisał(a):...spotkanie Forumowiczów (mam nadzieję kiedyś w takim uczestniczyć)...
Nasz Hvar juz za 2 m-ce ...
z tego co się orientuję to za 2 m-ce będzie nas tam kilku
pozdrawiam
m@rek
slawek&gosia napisał(a):Hej hej Agata
Właśnie skończyłam czytać Twoją relację (lepiej późno niż wcale ) bardzo mi sie podobała. Samotne spacery, wspólnie wspinaczki, zachody i wschody słońca, plaże, spotkanie Forumowiczów (mam nadzieję kiedyś w takim uczestniczyć) fajne macie dzieciaki ❤ jakbym swoje widziała 9 lat temu
Nasz Hvar juz za 2 m-ce pozdrawiam Cie i życzę Wam udanych wakacji na MR
ZytaS napisał(a):slawek&gosia napisał(a):Hej hej Agata
Właśnie skończyłam czytać Twoją relację (lepiej późno niż wcale ) bardzo mi sie podobała. Samotne spacery, wspólnie wspinaczki, zachody i wschody słońca, plaże, spotkanie Forumowiczów (mam nadzieję kiedyś w takim uczestniczyć) fajne macie dzieciaki ❤ jakbym swoje widziała 9 lat temu
A gdzie będziecie stacjonować na Hvarze?
m@rek napisał(a):slawek&gosia napisał(a):...spotkanie Forumowiczów (mam nadzieję kiedyś w takim uczestniczyć)...
Nasz Hvar juz za 2 m-ce ...
z tego co się orientuję to za 2 m-ce będzie nas tam kilku
pozdrawiam
m@rek
Roxi napisał(a):m@rek napisał(a):nie, brak ubiegłorocznej organizatorki
Ps. zdradzę Ci ze w ID znajdziesz kilku forumowiczów więc przy odrobinie szczęścia, spotkanie samo się zorganizuje
Wierzę w Was!
I później czekamy na zdjęcia.
lotnikwsk napisał(a):Nie wszyscy są wpisani w kalendarz
A ja Ci Marek zdradzę że nie o wszystkich wiesz co będą w ID
slawek&gosia napisał(a):ZytaS napisał(a):slawek&gosia napisał(a):Hej hej Agata
A gdzie będziecie stacjonować na Hvarze?
Jelsa ❤
agata26061 napisał(a): Do tej pory stacjonując cały czas na lądzie, to Makarska Riviera była moim miejscem westchnień… Piękna, majestatyczna, to nic że przereklamowana, ale teraz jedziemy na przełomie czerwca i lipca… Mamy apartament przy samej wodzie nieco na uboczu Tučepi, więc myślę, że nie będzie najgorzej.
slawek&gosia napisał(a):Hej hej Agata
slawek&gosia napisał(a):My będziemy od 23 do 30 czerwca, ale 30 rano jedziemy juz do Mostaru i potem do Omisa na kilka dni. Muszę spojrzeć w kalendarz wyjazdowy
Pozdrawiam
Igłą pinii napisał(a):Agatko, notoryczny brak czasu sprawił, że dopiero dziś doczytałam Twoją relację i podsumowanie. Jak zwykle z przyjemnością czytam Wasze przygody, a to z racji dzieci w zbliżonym wieku. Problemy i radości mamy na wyjazdach podobne
Igłą pinii napisał(a):Co do zakończenia:agata26061 napisał(a): Do tej pory stacjonując cały czas na lądzie, to Makarska Riviera była moim miejscem westchnień… Piękna, majestatyczna, to nic że przereklamowana, ale teraz jedziemy na przełomie czerwca i lipca… Mamy apartament przy samej wodzie nieco na uboczu Tučepi, więc myślę, że nie będzie najgorzej.
Pod tym względem zgadzam się z Tobą w 100%. Moje serce też najmocniej bije właśnie na Riwierze. To tam ogarnia mnie ogromne wzruszenie i radość, że znów jestem, nawet jeśli tylko przejazdem. To uczucie jest tak silne, że nie raz ocierałam łezki, że znów widzę moje ukochane miejsca.
Z ogromną radością będę śledziła Wasze perypetie, a kto wie czy gdzieś tam wśród palm, pinii i morskich brzegów się nie spotkamy...?
Powrót do Nasze relacje z podróży