Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Na wyspie lawendą i winem słynącej - Hvar 2018

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
m@rek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m@rek » 28.04.2019 18:16

slawek&gosia napisał(a):...spotkanie Forumowiczów :mrgreen: (mam nadzieję kiedyś w takim uczestniczyć)...
Nasz Hvar juz za 2 m-ce :oczko_usmiech: ...

z tego co się orientuję to za 2 m-ce będzie nas tam kilku :)
pozdrawiam
m@rek
ZytaS
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZytaS » 28.04.2019 18:21

slawek&gosia napisał(a):Hej hej Agata :)

Właśnie skończyłam czytać Twoją relację (lepiej późno niż wcale :oops: ) bardzo mi sie podobała. Samotne spacery, wspólnie wspinaczki, zachody i wschody słońca, plaże, spotkanie Forumowiczów :mrgreen: (mam nadzieję kiedyś w takim uczestniczyć) fajne macie dzieciaki ❤ jakbym swoje widziała 9 lat temu :smo:
Nasz Hvar juz za 2 m-ce :oczko_usmiech: pozdrawiam Cie i życzę Wam udanych wakacji na MR :papa:

A gdzie będziecie stacjonować na Hvarze?
slawek&gosia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek&gosia » 28.04.2019 19:02

ZytaS napisał(a):

Właśnie skończyłam czytać Twoją relację (lepiej późno niż wcale :oops: ) bardzo mi sie podobała. Samotne spacery, wspólnie wspinaczki, zachody i wschody słońca, plaże, spotkanie Forumowiczów :mrgreen: (mam nadzieję kiedyś w takim uczestniczyć) fajne macie dzieciaki ❤ jakbym swoje widziała 9 lat temu :smo:
Nasz Hvar juz za 2 m-ce :oczko_usmiech: pozdrawiam Cie i życzę Wam udanych wakacji na MR :papa:

Jelsa ❤
slawek&gosia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek&gosia » 28.04.2019 19:03

m@rek napisał(a):
slawek&gosia napisał(a):...spotkanie Forumowiczów :mrgreen: (mam nadzieję kiedyś w takim uczestniczyć)...
Nasz Hvar juz za 2 m-ce :oczko_usmiech: ...

z tego co się orientuję to za 2 m-ce będzie nas tam kilku :)
pozdrawiam
m@rek

Czy juz się gdzieś na forum umawiacie? :)
m@rek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m@rek » 28.04.2019 20:45

slawek&gosia napisał(a):...
Czy juz się gdzieś na forum umawiacie? :)

nie, brak ubiegłorocznej organizatorki :(

Ps. zdradzę Ci ze w ID znajdziesz kilku forumowiczów więc przy odrobinie szczęścia, spotkanie samo się zorganizuje :wink:
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 29.04.2019 12:58

m@rek napisał(a):nie, brak ubiegłorocznej organizatorki :(

Ps. zdradzę Ci ze w ID znajdziesz kilku forumowiczów więc przy odrobinie szczęścia, spotkanie samo się zorganizuje :wink:

Wierzę w Was! :mrgreen:
I później czekamy na zdjęcia. ;)
slawek&gosia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek&gosia » 29.04.2019 13:15

Roxi napisał(a):
m@rek napisał(a):nie, brak ubiegłorocznej organizatorki :(

Wierzę w Was! :mrgreen:
I później czekamy na zdjęcia. ;)

My będziemy od 23 do 30 czerwca, ale 30 rano jedziemy juz do Mostaru i potem do Omisa na kilka dni. Muszę spojrzeć w kalendarz wyjazdowy ;)

Pozdrawiam :papa:
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 29.04.2019 15:14

Nie wszyscy są wpisani w kalendarz :mrgreen:
A ja Ci Marek zdradzę że nie o wszystkich wiesz co będą w ID :mrgreen: :papa:
m@rek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m@rek » 29.04.2019 15:39

lotnikwsk napisał(a):Nie wszyscy są wpisani w kalendarz :mrgreen:
A ja Ci Marek zdradzę że nie o wszystkich wiesz co będą w ID :mrgreen: :papa:

ja się jeszcze nie wpisałem do kalendarza ... ale o sobie to raczej wiem :roll:
wiem również o co najmniej jednym forumowiczu którego w kalendarzu nie znajdziemy :)
... kto jeszcze :?: pisz na priv :wink: :papa:
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 29.04.2019 15:55

Nie będę zdradzał to będzie niespodzianka :D
A może to ten sam co Ty wiesz :roll: :mrgreen:
Pozdrawiam
m@rek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m@rek » 29.04.2019 19:02

spoko Krzysiek, ważne że się spotkamy :D :papa:
corrina
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) corrina » 30.04.2019 12:49

slawek&gosia napisał(a):
ZytaS napisał(a):

Jelsa ❤

A gdzie dokładnie ? i w jakim terminie (przepraszam, jeśli to było już wcześniej, zajrzałam do wątku od końca ;) :oops: )

----------EDIT ----------
już znalazłam, że w czerwcu, a miejscówka gdzie ?
My dopiero w połowie sierpnia...
Igłą pinii
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Igłą pinii » 30.04.2019 14:14

Agatko, notoryczny brak czasu sprawił, że dopiero dziś doczytałam Twoją relację i podsumowanie. Jak zwykle z przyjemnością czytam Wasze przygody, a to z racji dzieci w zbliżonym wieku. Problemy i radości mamy na wyjazdach podobne :)
Co do zakończenia:
agata26061 napisał(a): Do tej pory stacjonując cały czas na lądzie, to Makarska Riviera była moim miejscem westchnień… Piękna, majestatyczna, to nic że przereklamowana, ale teraz jedziemy na przełomie czerwca i lipca… Mamy apartament przy samej wodzie nieco na uboczu Tučepi, więc myślę, że nie będzie najgorzej.

Pod tym względem zgadzam się z Tobą w 100%. Moje serce też najmocniej bije właśnie na Riwierze. To tam ogarnia mnie ogromne wzruszenie i radość, że znów jestem, nawet jeśli tylko przejazdem. To uczucie jest tak silne, że nie raz ocierałam łezki, że znów widzę moje ukochane miejsca.
Z ogromną radością będę śledziła Wasze perypetie, a kto wie czy gdzieś tam wśród palm, pinii i morskich brzegów się nie spotkamy...? :hut: :papa:
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 07.05.2019 09:03

Cieszę się, że Ci się podobało. Ja też ostatnio narzekam na brak czasu, więc rozumiem wszystkich, którzy też na to ubolewają ;)
Spotkanie cromaniaków było bardzo przyjemne, więc polecam Wam zorganizować kolejne ;)
slawek&gosia napisał(a):My będziemy od 23 do 30 czerwca, ale 30 rano jedziemy juz do Mostaru i potem do Omisa na kilka dni. Muszę spojrzeć w kalendarz wyjazdowy ;)
Pozdrawiam :papa:

Jeśli po 30 czerwca będziecie w Omisu, to my do 5 lipca w Tucepi będziemy, więc jeśli będziecie mieć ochotę to możemy się spotkać gdzieś w okolicy na jakieś piwko ;) Może będzie nas tam więcej w okolicy, to zawsze coś można zorganizować ;)
Igłą pinii napisał(a):Agatko, notoryczny brak czasu sprawił, że dopiero dziś doczytałam Twoją relację i podsumowanie. Jak zwykle z przyjemnością czytam Wasze przygody, a to z racji dzieci w zbliżonym wieku. Problemy i radości mamy na wyjazdach podobne :)

Ja również ostatnio nie mam na nic czasu, więc rozumiem Cię doskonale ;) Kolejny wyjazd już niedługo, więc planowanie i zbieranie wszystkich "niezbędnych" rzeczy idzie już u mnie pełną parą, a w szczególności znów mamy problem z autem... W zeszłym roku kupiliśmy co prawda i jest ono nadal, ale w lutym niestety spowodowałam wypadek i dość porządnie auto zostało zniszczone. Naprawiamy je i mamy nadzieję, że zdążymy przed 25 czerwca, ale nie jest to do końca pewne :cry: Będziemy kombinować jeśli się nie uda...
Igłą pinii napisał(a):Co do zakończenia:
agata26061 napisał(a): Do tej pory stacjonując cały czas na lądzie, to Makarska Riviera była moim miejscem westchnień… Piękna, majestatyczna, to nic że przereklamowana, ale teraz jedziemy na przełomie czerwca i lipca… Mamy apartament przy samej wodzie nieco na uboczu Tučepi, więc myślę, że nie będzie najgorzej.

Pod tym względem zgadzam się z Tobą w 100%. Moje serce też najmocniej bije właśnie na Riwierze. To tam ogarnia mnie ogromne wzruszenie i radość, że znów jestem, nawet jeśli tylko przejazdem. To uczucie jest tak silne, że nie raz ocierałam łezki, że znów widzę moje ukochane miejsca.
Z ogromną radością będę śledziła Wasze perypetie, a kto wie czy gdzieś tam wśród palm, pinii i morskich brzegów się nie spotkamy...? :hut: :papa:

Byłoby bardzo miło się spotkać ;) Z Cromaniakami zawsze bardzo chętnie wymienimy spostrzeżenia ;)
slawek&gosia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek&gosia » 15.05.2019 23:12

[quote="agata26061"]

Jeśli po 30 czerwca będziecie w Omisu, to my do 5 lipca w Tucepi będziemy, więc jeśli będziecie mieć ochotę to możemy się spotkać gdzieś w okolicy na jakieś piwko ;) Może będzie nas tam więcej w okolicy, to zawsze coś można zorganizować ;)

Agata może się uda :mrgreen: wyślesz mi ma pw swój nr?
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Na wyspie lawendą i winem słynącej - Hvar 2018 - strona 36
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone