napisał(a) agata26061 » 08.10.2018 10:07
beatabm napisał(a):Podoba mi sie ta winnica
Te przyszłe cyce rosnące na zielonych krzaczkach pobudzają wyobraźnię
Chętnie bym między nimi pobuszowała i pojadła tak prosto z krzaka
Niestety był to czerwiec, więc winogrona jeszcze zielone
Może to i dobrze, bo gdyby były pięknie fioletowe, to trudno byłoby mi się powstrzymać przed kradzieżą...
piekara114" Dużo lepiej zjeść zwykłego kabanosa (mniej tłuszczu), a i cenowo wychodzi korzystniej, tylko trudniej trafić na takie małe wygodne paczki...
Wiem, że cienkie są super wygodne, ale na ten produkt jest mocno wyczulona..... Sorry za OT.[/quote]
Ja w sumie nawet bardziej lubię te grubsze kabanoski, ale jak już trochę wyschną w lodówce. Po lekturze Twoich linków będę się bardziej skłaniać ku tym grubszym właśnie...
[quote="wiolek_lp napisał(a):Oj ciężko mi się zabrać, ostatnio nawet mało odzywam się na forum...
Jak do tej pory wybrałam tylko zdjęcia do zajawki i tak sobie leżą od 2 miesięcy
Ale kiedyś na pewno zacznę
Trzymam kciuki
Mnie też się nie chce trochę pisać tych odcinków, ale kiedyś na pewno skończę
wiolek_lp napisał(a):Odezwę się do was dziewczyny potem na priv
Nie będę tu pisać, żeby nie zapeszać
Ja też nie wiem jeszcze kiedy, i czy tak naprawdę w ogóle, ale już gdzie się klaruje
To czekam na priv
m@rek napisał(a):z uwagi na skąpe menu dzieci właśnie takie prawdziwe
kabany wozimy do Cro
tych którzy nie znają smaku domowych kabanosów zapraszam w przyszłym roku do ID
m@rek napisał(a):dopiero teraz przemyślałem co napisałem
... a taki spokój tam miałem
Z chęcią bym tych kabanosów Waszych spróbowała, ale jednak nas na Hvarze w przyszłym roku nie będzie, bo...
anakin napisał(a):Zerkam i ja na ten Twój Hvar.
Co prawda Pag to to nie jest
, ale też mi się podoba.
Właśnie prawdopodobnie wybieramy się na Pag, ewentualnie Krk - zależy gdzie lepsze miejsce znajdziemy...
ruwado napisał(a):Hvar nie jest tak księżycowy jak Pag - nasz pierwszy raz, kiedy to księżycowa wyspa rozkochała nas w Cro.
Ale Hvar jest jeszcze bardzo dziewiczy - przepiękny.
Hvar piękny jest - to prawda! Ale trzeba zobaczyć inne miejsca w Cro. Z chęcią wróciłabym co prawda na Hvar, ale jadą z nami znajomi, którzy pierwszy raz będą w Chorwacji, więc chcą coś bliżej na pierwszy raz...
Naprawdę miał ciężki wybór...
Też bym się zastanawiała na jego miejscu, czy nie lepiej leczyć się od środka...