agata26061 napisał(a):Wiolcia, u nas to wiesz, że my bardziej leniuszki jesteśmy, ale Wasz styl zwiedzania też mi się podoba, więc ja się pytam: Gdzie Twoja relacja????? Zacznij coś nadawać w końcu... Bardzo jestem ciekawa Waszych wrażeń z Korčuli i z Hvaru
gusia-s napisał(a):Takie leniuchowanie też nie jest złe. Ja po powrocie zawsze mam niedosyt lenistwa a znów będąc tam, mam poczucie uciekających dni i chcę jak najwięcej zobaczyć
agata26061 napisał(a):A jeśli chodzi o ten Twój pomysł, to bardzo chętnie dowiem się co Ci chodzi po głowie. Jeśli nie tutaj, to oczywiście zapraszam na priv
gusia-s napisał(a):Wiola, co Ty wymyśliłaś ... Zdradzisz rąbek?
Przyszłorocznych planów jeszcze nigdy nie mam o tej porze i trochę zazdroszczę tym wszystkim, którzy już wiedzą gdzie i kiedy
piekara114 napisał(a):... Kabanos zgodnie z opisem powinien być twardy, pomarszczony i suchy (i nie drobiowy, bo to nie kabanos - kaban to wieprz). Na tym prawdziwym kabanosie, mięsnym w jelicie po czasie pojawia się biały osad - jest to naturalny proces.
piekara114 napisał(a):
... Kabanos zgodnie z opisem powinien być twardy, pomarszczony i suchy (i nie drobiowy, bo to nie kabanos - kaban to wieprz). Na tym prawdziwym kabanosie, mięsnym w jelicie po czasie pojawia się biały osad - jest to naturalny proces.
Powrót do Nasze relacje z podróży