kaeres napisał(a):Konrad, Hvar na takie leżenie to dobry za 3-4 razem
Za dużo pięknych rzeczy jest na tej wyspie aby za pierwszym razem wybrać leniuchowanie
Ale nam już się marzy właśnie taki urlop z Olą, sami bez dzieci. Jedna plaża, wstawanie z łóżka o której się chce i wychodzenie w klapkach na plażę w jednej z zatoczek Hvaru, najlepiej w Pokriveniku
jacencjusz napisał(a):mam nadzieję, ze pierwszy rząd jeszcze wolny
Zasiadam ...
Janusz Bajcer napisał(a):agata26061 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pierwszy po Paniach
Kobietom zawsze trzeba ustąpić...
Widziałem pierwszy krótki post, ale czekałem na edycję.
ruzica napisał(a):Nie. Ja jestem ludzikiem googlowym raczej 150 razy w takim miejscu
wiolek_lp napisał(a):Cieszę się, że pomimo "trudności" z malutką Hvar zaczarował. Dla mnie nr. 1 I bez wahania tam wrócę, myślę nawet, że do tego samego app, bo było bardzo wygodnie
mchrob napisał(a):No powoli rozkręcają się tegoroczne relacje. Jestem przynajmniej jeszcze do soboty. Potem realna Chorwacja wygra pewnie z wirtualną
Igłą pinii napisał(a):Ho, ho, kolejna tegoroczna relacja! Obowiązkowo jestem
figusek napisał(a):Jestem!
Habanero napisał(a):Jestem , tym bardziej, że w przyszłym roku chciałbym trochę poleniuchować w ap. przy plaży.
W tym roku zrobiliśmy przez 3 tyg. ponad 1000 km po Pagu .
Teraz celuję w ap. z bezpośrednim dostępem do jakiejś ładnej plaży.
Mam nadzieję, że to czego szukam znajdę w Twojej relacji
Roxi napisał(a):Oczywiście obecna!
kaeres napisał(a):Ale nam już się marzy właśnie taki urlop z Olą, sami bez dzieci. Jedna plaża, wstawanie z łóżka o której się chce i wychodzenie w klapkach na plażę w jednej z zatoczek Hvaru, najlepiej w Pokriveniku
kaeres napisał(a):Ale my tu prywaty, a relacja stygnie.
kaeres napisał(a):Prosimy o ostry start i mnóstwo zdjęć.
Katerina napisał(a):Jestem Muszę koniecznie zobaczyć jak udał się Wam pierwszy urlop tylko w rodzinnym gronie
jacencjusz napisał(a):Zasiadam z tym większa ciekawością, że gdzieś tam mijaliśmy się w Ivan Dolac bo byliśmy niemal w tym samym terminie. Bardzo ciekaw jestem jaki odbiór był po Twojej stronie. My wróciliśmy mega zadowoleni i już wiemy że jeszcze tam wrócimy.
Nasza przygoda również rozpoczęła się w zeszłym roku od fish picnikowej Jelsy
tranquilo napisał(a):No nie może mnie zabraknąć!
Za 12dni, 22sierpnia meldujemy się na Hvarze.
Zgadnijcie gdzie konkretnie? - w Ivan Dolać
Zgadnijcie gdzie konkretnie? - w Slavince
Ciekawe czy dostaniemy ten sam apartman
Z wyjątkowym zaciekawieniem będę śledził relację.
Jestem ciekaw jak dobre wino tam mają i tym podobne:)
kaeres napisał(a):Plavac Mali - i wszystko jasne.
tomekkulach napisał(a):Przycupnę i ja
Tym bardzej,że w przyszłym roku...
Kto wie
Powrót do Nasze relacje z podróży