agata26061 napisał(a):Wiesz, że ja też o tym zaczęłam myśleć. Tyle planów mam na przyszły rok, że ciężko będzie się zdecydować. Między innymi właśnie znów biorę Hvar pod uwagę.
I tutaj mam do Ciebie pytanko przy okazji. Czy dobrze pamiętam, że spacerowaliście z Jelsy do Vrboski ulicą Vitarnja? Bo tak z ciekawości zaczęłam przeglądać apartmany i jeden fajny przypadł mi do gustu na tej ulicy. Niby jest pod domem mały pasek żwiru 2x2 metry gdzie dzieciaki mogłyby wejść do wody, ale zastanawia mnie czy są tam gdzieś na tej ulicy jakieś inne plaże, gdyby akurat ten mały żwirek był zajęty? I czy rzadko w tym odcinku takie występują, czy bez problemu w zasięgu kilkuminutowego spaceru na jakąś natrafimy?
Dobrze pamiętasz, że miałam zamiar I kolejny raz nic z tego nie wyszło... Brakło 1 wieczora, a inne miejsca były ważniejsze
Pokaż co za app ?
Ja raz doszłam tylko w okolice Fontana Resort, na plażę- podest, kawałek dalej były skałki. Tam gdzie jest ludzik na mapie. Tragedia i masakra, najgorsza "plaża" na Hvarze Ale dalej się niestety nie zapuściłam.
Wracaliśmy z tego miejsca już w wzdłóż morza, strasznie daleko to się wydaje, w obie strony po 20 minut z/do mojego app.