andrew_g napisał(a):Yo, Smoki3, siadam i ja
Właśnie wpłyneliśmy do przyczepy, i zaraz jedziemy po małe zakupu Ploće. Mam trochę nowych zdjęć, pisać będę pewnie jutro o 5 - 6 rano bo nie ma w godzinach porannych walki o laptopa
Pozdrawiam.
smoki3
andrew_g napisał(a):Yo, Smoki3, siadam i ja
Rysio napisał(a):smoki3 napisał(a):
Wiem na liście dla Rysia, "smoki3" potrzebnych rzeczy do zabrania na ponton zapisałem dodatkowy zbiornik paliwa. Nie chciało mi się go targać, a teraz mam .........
W ogóle nie brałeś kanistra Bo ja zabieram 10l, ale raczej na gumjaku wozić nie będę bo 12 litrowy bak starczy mi wg wstępnych obliczeń na minimum 6-8 h pływania
Serce w pasy napisał(a):Dopisuję się i ja do obserwowania.
twister07 napisał(a):super relacja ja również siadam i czytam
Argi napisał(a):smoki3 napisał(a): Planujemy wypad na wyspę Hvar. Niestety na pewno mam za mały zbiornik paliwa ( prawdopodobnie pogranicze dystansu plus ewentualne powrotne tankowanie), by wybrać się do samego Hvaru.
Witaj. Super relacja.
Ja także zastanawiam się nad wypadem na Hvar albo na Brac (będę w Makarskiej). Jest to jednak dosyć daleko otwartym morzem i "trochę" się boję.
Niby sprzęt porządnie opływany w Polsce, zbiornik 23l, ale mimo wszystko to dosyć daleko.
Z drugiej strony, płynęlibyśmy praktycznie po trasie promów. Jakby co - chyba podejmą
Gdybym miał zapasowy silnik, na 100% popłynąłbym. A tak, to "i chciałabym, i boję się..."
Udanego wypoczynku. Ja nie mogę się już doczekać...
longtom napisał(a):smoki3 napisał(a):Właśnie wróciliśmy z trzygodzinnej wycieczki pontonem. Leżę sobie na materacu w cieniu pod figowcem, pisze relację i obrabiam zdjęcia. Czysta futurystyka - normalnie nie wierzę
Serdecznie zapraszam, Karlowacko już gotowe.
Pozdrawiam.
smoki3
normalnie sadysta
Aldonka napisał(a):smoki3 napisał(a):Ploće - "Obrzydliwe miasto ze wspaniałymi ludźmi".
Ja się zastanawiam tylko co takiego obrzydliwego jest w Ploce. Ot, zwykłe przemysłowo-portowe miasteczko, ok, trudno je porównać do Trogitu czy uwielbianego tu na forum Primosten ale żeby zaraz obrzydliwe??
weldon napisał(a):smoki3 napisał(a):...pisać będę pewnie jutro o 5 - 6 rano bo nie ma w godzinach porannych walki o laptopa
Pisząc te słowa, spowodowałeś, że właśnie kilka osób zawału dostało ...
twister07 napisał(a):nie wiem jak to się stało, ale wysłało mi dwa razy to samo
cóż czekam do rana na relację i duuużo zdjęć!!
hajduczek napisał(a):jestem chetnie śledzę wasze losy tym bardziej ,żem jest też już prawie jedną nogą w Jadranie
Powrót do Nasze relacje z podróży