Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Na temat logo

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
slawekk
Croentuzjasta
Na temat logo

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekk » 25.06.2003 20:13

:!: Witam wszystkich :!:
Sporo było o logo, o podkładkach pod tablice rejestracyjne, naklejkach itp.
Czy nie prościej było by po prostu wydrukować na drukarce (atramentowej czy laserze) na folii lub papierze samoprzylepnym logo zaproponowanego przez admina i naklejenie np. na tylnej szybie samochodu :?:
Miło by było spotkać któregoś z forumowiczów na trasie i pozdrowić go, a po wakacjach, na łamach forum opowiedzieć kogo spotkaliśmy (pod warunkiem, że da się tę osobę zidentyfikować np. na podstawie nicka czy imienia - można je dopisać przy logo)
Myślę, że to dobry i prosty sposób.

:papa: Pozdrawiam, Sławek K
Cube
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cube » 25.06.2003 21:05

hello - tak wlasnie chyba niektorzy robia :) ja w zeszlym roku wydrukowalem i nakleilem- tak ustalalismy rok temu. Niestety wtedy nikogo nie spotkalem - tym razem tez bede "oklejony" - mozna polowac na mnie (i oczywiscie wyciagac na rakije :lol: ) od 7 do 20 lipca w okolicach Omisa :)

pozdro i do zobaczenia
Daras
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daras » 26.06.2003 08:05

OK!
Może ogłosimy konkurs (z nagrodami - co na to admin) na najwiekszą ilość udokumentowanych i potwierdzonych spotkań forumowiczów??
Sprawę zdecydowanie ułatwi logo umieszczone na tylnej szybie.

daras (biorę logo + nick)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2003 20:45

Ja też postaram się okleić, będę 12 - 26 lipca w Podgorze
do zobaczenia
pzdr :)
Sławek
slawekk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekk » 26.06.2003 21:23

Niestety z Cube'm minę się prawdopodobnie gdzieś na granicy, bo będę w okolicach Omisa od 20 do 30 lipca.
Z rakiji nici.
Naklejka obowiązkowa. Na tylnej szybie z nickiem slawekk

Sławek K
slawekk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekk » 26.06.2003 21:38

Aha, przecież z Omisa do Podgory to rzut beretem - może wpadnę na mojego imiennika slapola. Nasze terminy pobytu zazębiają się.
SLAPOL - uważaj na niebieskiego Matiza :!:

Pozdrowienia
Sławek K
Cube
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cube » 27.06.2003 17:31

slapol: to moze my sie jakos spikniemy (moze bedziesz na wycieczce w Omisu?? )

slawekk - niebieskiego matiza - hmmm ja rok temu bylem tez niebieskim matizkiem :)) tym razem jednak juz nie...

pozdro
slawekk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekk » 27.06.2003 18:21

Siema
Cube - jak się niebieskie Matizy sprawują na Chorwackich drogach i tak ogólnie na całej trasie?
Ja w zeszłym roku byłem nim w Paryżu - NO PROBLEM. Na niemieckich autostradach 170km/h, powyżej tej prędkości odcina dopływ paliwa ( Shell V-pover 99+ )
Slapol - nie znam jeszcze harmonogramu wycieczek, ale za kilka dni może coś wymyślę, tak żeby faktycznie gdzieś się spotkać. Jeżeli znasz Omis to podaj jakieś charakterystyczne miejsca, w których moglibyśmy się umówić.

Do zobaczenia.
Sławek K
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.06.2003 20:10

Witam imiennika i krajana z wrocka,
w związku z tym, że chcę trochę pojeździć po okolicy Podgory (Split, Trogir, Makarska... i dalej Dubrownik) spotkania są całkiem możliwe. Na tą chwilę nie znam planu wycieczek - muszę je jeszcze zaplanować z kolegą i jego rodzinką, ale zrobimy to na pewno na miejscu (gdy będziemy mieli chwilowo dosyć słoneczka i... rakiji :wink: ).
Będę się poruszał srebrnym Seatem Toledo i gdy takiego wyczaicie to walcie jak w dym. Niestety nie znam Omisa bo w rejon Dalmacji wybieram się pierwszy raz (przedtem byłem na północy HR).
Podaję kontakt do mnie: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Cube, jeśli chodzi o spotkania forumowiczów to ja już takie zaliczyłem przed wyjazdem do HR z sympatycznymi ludźmi (w rynku wrocka przy piwku) :lol:
Sławek
maciogg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciogg » 27.06.2003 20:47

slapol napisał(a):Cube, jeśli chodzi o spotkania forumowiczów to ja już takie zaliczyłem przed wyjazdem do HR z sympatycznymi ludźmi (w rynku wrocka przy piwku) :lol:
Sławek

No właśnie, może powtórzymy :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.06.2003 21:04

Nie ma sprawy,
zróbmy zbiegowisko forumowiczów, ja może też zaproszę kolegę, z którym jadę, jak coś się wyklaruje to moje namiary znasz Maćku :D
pzdr
Sławek
Cube
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cube » 27.06.2003 22:41

eenoo panowie to ja tez sie pisze na piwko.... i spotkanie z Wami. Mamy 7 dni przed moim wyjazdem - jezeli by nie wypalilo to podaje namiary na siebie 607-429-330(bede mialtel w cro). Prosze o SMS kiedy bedziesz wybieral sie do Omisa i mozna np umowic sie obok poczty czy cos.

pozdrawiam i czekam na wszelkie info :0

Co do jazdy MAtizkiem to mialem 0 problemow (slownie:zero). Wszelkie ostre podjazdy itp ... jedyna wada to to ze musialem czestop wylaczac klime bo slabiutki silnik sie robi i sie nie dalo wszedzie podjezdrzac.
slawekk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekk » 30.06.2003 22:13

... i pomyśleć, że zaczęło się od logo a kończy na spotkaniach integracyjnych forumowiczów.
Właśnie dlatego namawiam wszystkich do naklejania na autach "naszych organizacyjnych" znaczków.

Do zobaczenia (i pozdrowienia) w CROatii. :papa:

Sławek K
Kam&Jac
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kam&Jac » 04.07.2003 13:34

Przykleję logo na swój samochodzik :)
Podoba nam sie ten pomysł, będzie na tylnej szybie - mrugać jak rozpoznacie nas to się zatrzymamy :)
Pozdrowionka
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.08.2003 14:08

Mieliśmy w lipcu oklejone autka (z kolegą "herpolem"). 12 lipca po powrocie ze zwiedzania plitvickich jeziorek, na parkingu zobaczyliśmy karteczkę zatkniętą za wycieraczkę z pozdrowieniami od "ewakar". Bardzo nam było miło z tego powodu. :D
Dla takich sympatycznych chwil warto nakleić logo forum.
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone