Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Na temat logo

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krzyso
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzyso » 18.08.2003 10:57

Właśnie wróciłem , byłem oklejony , ale nikogo nie spotkałem z takimi naklejkami - jedynie pod schodami dzwonnicy w Splicie wlepka "CRO.PL" sławekk
Pozdrawiam
slawekk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekk » 19.08.2003 18:57

Hurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!
:lol: To moje :lol:
A myślałem, że nikt tam jej nie zobaczy bo nie chciałem w żaden sposób szpecić pięknego Splitu.
Takie wlepki umieściłem jeszcze w Omisu , Dobrowniku i na parkingu przy wodospadach Krka, ale też w niepozornych miejscach (żeby nie wyglądało na wandalizm).
Ale bystre oczy zobaczą wszystko.

:papa: Pozdrawiam
Sławek K
slawekk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekk » 07.02.2004 00:45

Sezon 2004 zbliża się.
Może już czas zacząć znowu myśleć o znakach rozpoznawczych, jest czas żeby się przygotować. Nie mogę nigdzie kupić folii do robienia naprasowanek na koszulkach (do drukarek atramentowych). Chętnie zrobiłbym sobie logo Cro.pl na koszulce, zawsze to łatwiej spotkać forumowicza w jakimś turystycznie atrakcyjnym miejscu niż wypatrzyć w pędzącym samochodzie.
ermin
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ermin » 10.02.2004 19:41

:) Czołem cro-nauci,

Bardzo mi się podoba to logo. Pomyślałem o wrzuceniu go na koszulkę. Jeśli ktoś jest z WWy to nie ma problemu - folie na koszulki najtaniej można dostać na giełdzie komputerowej za klubem Stodoła. Inne rozwiązanie dla warszawiaków i mających blisko to punkty usługowe na d. ul. Polnej oraz na ul. Chmielnej (idąc od Galerii CENTRUM bliżej SZPITALNEJ, po prawej stronie ). Koszt ok. 35 PLN
Pzdr. Ermin :wink:
slawekk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekk » 10.02.2004 20:17

Daras napisał(a):Może ogłosimy konkurs (z nagrodami - co na to admin) na najwiekszą ilość udokumentowanych i potwierdzonych spotkań forumowiczów??

Ja już mam jedno udokumentowane.
To jaka nagroda ???

:lol: :lol: :lol:
Kam&Jac
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kam&Jac » 21.02.2004 23:03

sennie bylo bo zima...
ale powoli sie rozkreca sezonik cro :)
pozdro maniacy :P
radeksone
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) radeksone » 15.03.2004 09:04

slawekk napisał(a):Chętnie zrobiłbym sobie logo Cro.pl na koszulce, zawsze to łatwiej spotkać forumowicza w jakimś turystycznie atrakcyjnym miejscu niż wypatrzyć w pędzącym samochodzie.

Cze
Może coś takiego Was (nas :D ) zainteresuje
[url] http://www.butik.pl/b2/help/index.xtp
Kto ma prawa autorskie do logo "Cro.pl" ??

pozdrowienia
[/url]
vicka80
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) vicka80 » 15.03.2004 23:51

Sławus dobrze wiedzieć...ja pojade bede sie ostro rozglądała za twoimi wpisami, pozdro :)
getz
Podróżnik
naklejka

Nieprzeczytany postnapisał(a) getz » 25.07.2004 19:52

Witam wszystkich !!!
Jestem nowym forumowiczem,gdzie dostanę naklejke oczywiście z nickiem?
Wybieram sie 1 wrzesnia chę byc widoczny.
Pozdrawiam
slawekk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekk » 08.08.2004 21:53

Moje nowe wlepki (tylko dwie, bo zapomniałem ze sobą zabierać :oops: ).
KNIN - Twierdza (na słupku zaraz przy wjeździe)
Sv. NEDJELJA (wyspa Hvar) - grota na górze

:papa:
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Na temat logo - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone