napisał(a) agablau » 13.11.2014 10:48
Cześć!
Wiesz co, od jakiegoś czasu jestem zafascynowana Bośnią i co roku odwiedzam nowe zakątki tego kraju, ale najlepiej podróżuje mi się tam w sezonie nieturystycznym (wiosna/jesień). Zwłaszcza jeśli chodzi o miejsca takie jak Sarajewo czy Mostar, to wyprawa na sylwestra na pewno jest dobrą decyzją, bo unikniesz tłumów turystów i poczujesz fajny klimat Bośni. Sama się zastanawiam czy się tam w tym roku nie wybrać na świętowanie Nowego Roku.
A co do biura, to jeszcze o nim nie słyszałam, ale oferta wydaje się być całkiem ciekawa. W sumie moje doświadczenie z takimi małymi agencjami jest bardzo pozytywne, bo zawsze jak jechałam z takim małym biurem, to zdecydowanie lepiej byłam traktowana niż w tych wszystkich "masówkach", gdzie tylko ludzi naciągają na kasę, a nowe biura zwłaszcza na tak niepopularne kierunki zwykle zakładają prawdziwi pasjonaci, także jest szansa, że na prawdę dużo dowiesz się o regionie, a jest czego się dowiadywać, bo historia tego regionu jest niezwykle ciekawa.
Poza tym widzę, że mają w planie wycieczki wizytę w Travniku, to będziesz miał okazję zjeść najlepsze čevapćići w Bośni !