Tak miałem w Accordzie, zanim nie założyłem xenonów.
Dokładałeś do auta xenony Przecież to pół auta trzeba wydłubać - zawieszenie tył, moduł wysokiego napięcia , reflektory...
rich72 napisał(a):Tak miałem w Accordzie, zanim nie założyłem xenonów.
Dokładałeś do auta xenony Przecież to pół auta trzeba wydłubać - zawieszenie tył, moduł wysokiego napięcia , reflektory...
jurekg napisał(a):Szanowni forumowicze!!!!
Czytając niektóre posty to aż mi się płakać chcę. Gdybyście byli choć raz na zdarzeniu drogowym (wypadku drogowym) gdzie są osoby ranne lub zabite na miejscu zdarzenia (wypadku) to na pewno ta tak zwana „demokracja w ruchu drogowym” zmieniła by Wam poglądy. Co gorsze przyjeżdżając na miejsce gdzie policjant często jest pierwszy przed zespołem ratowniczym (karetka, straż pożarna) i podejmuje akcję ratowniczą to na pewno zmienili byście Państwo swoje opinie. Nie będę tu opisywał szczegółów bo są one drastyczne nie tylko dla uczestników ale dla tych ludzi, którzy taką akcję podejmują. Statystyki są to tylko liczby, a ile w tym tragedii!!!! Więc po co ta dyskusja nie tylko o światłach ale o przekraczaniu prędkości itp. Polecam stronę z najnowszymi danymi KGP http://www.policja.pl/index.php?dzial=1&id=1772
Niech każdy to sobie przemyśli, nie tylko ja uważam że życie jest najważniejsze. Zawsze zacznijmy od siebie, a potem popatrzmy na innych. Nie jestem ideałem ale pracując na drodze (tak jako policjant RD przez kilkanaście lat czego się nie wstydzę, a od 2 lat w innym wydziale). Niektórych tu demagogie na temat przepisów, policjantów (nie tylko polskich) przerażają mnie i sądzę, że nie tylko mnie. Więcej Pokory i zrozumienia dla siebie i innych.
Czwarty wyjazd do CRO 30 lipca br. Szerokiej drogi i tak jak się mówi w lotnictwie (tak byłem pilotem) „Ile startów tyle lądowań”. U kierowców „Ile wyjazdów tyle powrotów”.
Pozdrawiam Jurek G.
jurekg napisał(a): Szerokiej drogi i tak jak się mówi w lotnictwie (tak byłem pilotem). Ile startów tyle lądowań. U kierowców, ile wyjazdów tyle powrotów.
Pozdrawiam Jurek G.
FUX napisał(a):jurekg napisał(a): Szerokiej drogi i tak jak się mówi w lotnictwie (tak byłem pilotem). Ile startów tyle lądowań. U kierowców, ile wyjazdów tyle powrotów.
Pozdrawiam Jurek G.
Nic dodać, nic ująć..........
TYLKO WŁĄCZYĆ ŚWIATŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam
FUX
jurekg napisał(a):Kolego Niezawodny!!!!
Przykro mi, że nie widzisz związku mojego posta do tematu (tematów o hakach, światłach, prędkościach jazdy, kategoriach prawa jazdy, DMC pojazdu i przyczepy i wielu innych) w których sam wielokrotnie się wypowiadałaś. Tak prosto z mostu dla Ciebie przestańmy filozofować na forum o przepisach obowiązujących, a respektujmy je i oto mi chodzi.
Pozdrawiam JurekG
niezawodny napisał(a):jurekg napisał(a):Kolego Niezawodny!!!!
Przykro mi, że nie widzisz związku mojego posta do tematu (tematów o hakach, światłach, prędkościach jazdy, kategoriach prawa jazdy, DMC pojazdu i przyczepy i wielu innych) w których sam wielokrotnie się wypowiadałaś. Tak prosto z mostu dla Ciebie przestańmy filozofować na forum o przepisach obowiązujących, a respektujmy je i oto mi chodzi.
Pozdrawiam JurekG
W kwestii oświetlenia popieram "władzę ludową" w całej rozciągłości - nie oszczędzam prądu na drodze nawet za dnia
jurekg napisał(a):niezawodny napisał(a):jurekg napisał(a):Kolego Niezawodny!!!!
Pozdrawiam JurekG
W kwestii oświetlenia popieram "władzę ludową" w całej rozciągłości - nie oszczędzam prądu na drodze nawet za dnia
Kolego Niezawodny!!!
Pozwolę Tobie przypomnieć, że "władza ludowa" skończyła się w 1989 roku, a teraz mamy Rzeczpospolitą Polską dla Kolegi wiadomości (złośliwości) podaję link dla edukacji w tym temacie http://pl.wikipedia.org/wiki/Polska.
Miłej lektury.
Pozdrawiam JurekG
po kiego ruszac tylko zawieszenie
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi