Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Na przyszly rok Chorwacje odpuszczam !!!

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 21.09.2008 19:07

Mam juz dosc takich upalow...Musze sobie odpoczac od nich...Mysle nad POLSKIM MORZEM i KASZUBAMI...Mam rok na szukanie czegos ciekawego,na pewno nie apartament,tylko hotel,pensjonat...Zero stania przy garach,zmywania...Tym bardziej,ze Chorwaci moga odwiesic zakaz wwozu zywnosci...
Mariusz_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz_M » 21.09.2008 19:38

Eeee tam. Pomysł dobry, sam mam już "dosyć" Chorwacji, ale nie żeby nie pamiętać jak jest w Polsce: urlop zawsze do d*py przez pogodę.
Przeważnie na każde 7 dni urlopu przeciętnie pada 2 razy: raz trzy dni, a raz cztery dni :(
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 21.09.2008 19:38

Chyba ci od upału rzeczywiście zaszkodziło. Szkoda chłopa.
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 21.09.2008 19:40

darek1 napisał(a):Chyba ci od upału rzeczywiście zaszkodziło. Szkoda chłopa.

Dlaczego tak twierdzisz,ze mi zaszkodzilo...MAM JUZ DOSC CHORWACJI,TAKIE TO DZIWNE ???
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.09.2008 19:41

Haweł napisał(a):Mam juz dosc takich upalow...Musze sobie odpoczac od nich...Mysle nad POLSKIM MORZEM i KASZUBAMI...Mam rok na szukanie czegos ciekawego,na pewno nie apartament,tylko hotel,pensjonat...Zero stania przy garach,zmywania...Tym bardziej,ze Chorwaci moga odwiesic zakaz wwozu zywnosci...

Haweł zmień kraj na inny południowy i będziesz happy.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 21.09.2008 19:42

Powodzenia!!! Być w gorącym kraju i narzekać , że było gorąco...
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 21.09.2008 19:44

Sławomir Wocial napisał(a):Powodzenia!!! Być w gorącym kraju i narzekać , że było gorąco...

Za goraco !!! Musze odpoczac od takich upalow !!!
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 21.09.2008 19:44

zebik napisał(a):
Haweł napisał(a):Mam juz dosc takich upalow...Musze sobie odpoczac od nich...Mysle nad POLSKIM MORZEM i KASZUBAMI...Mam rok na szukanie czegos ciekawego,na pewno nie apartament,tylko hotel,pensjonat...Zero stania przy garach,zmywania...Tym bardziej,ze Chorwaci moga odwiesic zakaz wwozu zywnosci...

Haweł zmień kraj na inny południowy i będziesz happy.

A to w innych południowych jest chłodniej? :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 21.09.2008 19:46

Właśnie, kolega Haweł narzeka, a co tu narzekać, czyżby gospodarze klimę mu wyłanczali w dzień i w nocy czy lodówki nie miał z chłodnymi bez alkoholowymi napojami, Kielich Rakiji, łyk wody sodowej jamnica, kostka lodu i temperatura spada , tylko ducha wzrasta.
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 21.09.2008 19:53

darek1 napisał(a):Właśnie, kolega Haweł narzeka, a co tu narzekać, czyżby gospodarze klimę mu wyłanczali w dzień i w nocy czy lodówki nie miał z chłodnymi bez alkoholowymi napojami, Kielich Rakiji, łyk wody sodowej jamnica, kostka lodu i temperatura spada , tylko ducha wzrasta.

Akurat apartament mialem z klima w tym roku,w zeszly tez...wino,rakieje i piwo mam zawsze pod reka,pelen aneks kuchenny tez byl,jak zawsza zreszta...ALE TO NIE ZMIENIA FAKTU,ZE CHORWACJI MAM JUZ DOSC...7 SIEDEM RAZY TAM BYLEM !!!
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 21.09.2008 19:54

Prawdziwi Cromaniacy na takie szczegóły jak upał z pieca hutniczego nie zwracają uwagi :):):) Ja po tam jeżdżę, jak jestem na Ilji u samo podne, jak jest 40C, to wtedy wiem , że żyję :)
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 21.09.2008 19:59

no tak ,każdy ma kiedyś gorszy dzień,tak bywa... :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 21.09.2008 20:03

Haweł napisał(a):
darek1 napisał(a):Właśnie, kolega Haweł narzeka, a co tu narzekać, czyżby gospodarze klimę mu wyłanczali w dzień i w nocy czy lodówki nie miał z chłodnymi bez alkoholowymi napojami, Kielich Rakiji, łyk wody sodowej jamnica, kostka lodu i temperatura spada , tylko ducha wzrasta.

Akurat apartament mialem z klima w tym roku,w zeszly tez...wino,rakieje i piwo mam zawsze pod reka,pelen aneks kuchenny tez byl,jak zawsza zreszta...ALE TO NIE ZMIENIA FAKTU,ZE CHORWACJI MAM JUZ DOSC...7 SIEDEM RAZY TAM BYLEM !!!

Hm, dziwi mnie to, że masz dość Chorwcji, dośc upału. A może Tobie nie przeszkadza upał tylko baby Ci brakuje, długonogiej, kruczowłosej Chorwatki z dużym biustem to od razu mów. Wtedy zrozumiemy Ciebie, bo tak to bez Rakiji problemu nie rozbieżemy. No to jak, baby Ci brak???
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 21.09.2008 20:04

Byłem 10 razy i to tylko zwiększa moją chęć pojechania do Cro :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 21.09.2008 20:05

darek1 napisał(a):
Haweł napisał(a):

Hm, dziwi mnie to, że masz dość Chorwcji, dośc upału. A może Tobie nie przeszkadza upał tylko baby Ci brakuje, długonogiej, kruczowłosej Chorwatki z dużym biustem to od razu mów. Wtedy zrozumiemy Ciebie, bo tak to bez Rakiji problemu nie rozbieżemy. No to jak, baby Ci brak???

darek , dziś jest nieparzysty, miałeś nie pić... :):)
Ostatnio edytowano 21.09.2008 20:06 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
Następna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone