Haweł napisał(a):Mam juz dosc takich upalow...Musze sobie odpoczac od nich...Mysle nad POLSKIM MORZEM i KASZUBAMI...Mam rok na szukanie czegos ciekawego,na pewno nie apartament,tylko hotel,pensjonat...Zero stania przy garach,zmywania...Tym bardziej,ze Chorwaci moga odwiesic zakaz wwozu zywnosci...
zebik napisał(a):Haweł napisał(a):Mam juz dosc takich upalow...Musze sobie odpoczac od nich...Mysle nad POLSKIM MORZEM i KASZUBAMI...Mam rok na szukanie czegos ciekawego,na pewno nie apartament,tylko hotel,pensjonat...Zero stania przy garach,zmywania...Tym bardziej,ze Chorwaci moga odwiesic zakaz wwozu zywnosci...
Haweł zmień kraj na inny południowy i będziesz happy.
darek1 napisał(a):Właśnie, kolega Haweł narzeka, a co tu narzekać, czyżby gospodarze klimę mu wyłanczali w dzień i w nocy czy lodówki nie miał z chłodnymi bez alkoholowymi napojami, Kielich Rakiji, łyk wody sodowej jamnica, kostka lodu i temperatura spada , tylko ducha wzrasta.
Haweł napisał(a):Mam juz dosc takich upalow...Musze sobie odpoczac od nich...Mysle nad POLSKIM MORZEM i KASZUBAMI...Mam rok na szukanie czegos ciekawego,na pewno nie apartament,tylko hotel,pensjonat...Zero stania przy garach,zmywania...Tym bardziej,ze Chorwaci moga odwiesic zakaz wwozu zywnosci...
Haweł napisał(a):darek1 napisał(a):Właśnie, kolega Haweł narzeka, a co tu narzekać, czyżby gospodarze klimę mu wyłanczali w dzień i w nocy czy lodówki nie miał z chłodnymi bez alkoholowymi napojami, Kielich Rakiji, łyk wody sodowej jamnica, kostka lodu i temperatura spada , tylko ducha wzrasta.
Akurat apartament mialem z klima w tym roku,w zeszly tez...wino,rakieje i piwo mam zawsze pod reka,pelen aneks kuchenny tez byl,jak zawsza zreszta...ALE TO NIE ZMIENIA FAKTU,ZE CHORWACJI MAM JUZ DOSC...7 SIEDEM RAZY TAM BYLEM !!!
darek1 napisał(a):Haweł napisał(a):darek1 napisał(a):Właśnie, kolega Haweł narzeka, a co tu narzekać, czyżby gospodarze klimę mu wyłanczali w dzień i w nocy czy lodówki nie miał z chłodnymi bez alkoholowymi napojami, Kielich Rakiji, łyk wody sodowej jamnica, kostka lodu i temperatura spada , tylko ducha wzrasta.
Akurat apartament mialem z klima w tym roku,w zeszly tez...wino,rakieje i piwo mam zawsze pod reka,pelen aneks kuchenny tez byl,jak zawsza zreszta...ALE TO NIE ZMIENIA FAKTU,ZE CHORWACJI MAM JUZ DOSC...7 SIEDEM RAZY TAM BYLEM !!!
Hm, dziwi mnie to, że masz dość Chorwcji, dośc upału. A może Tobie nie przeszkadza upał tylko baby Ci brakuje, długonogiej, kruczowłosej Chorwatki z dużym biustem to od razu mów. Wtedy zrozumiemy Ciebie, bo tak to bez Rakiji problemu nie rozbieżemy. No to jak, baby Ci brak???
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe