beatabm napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):
Tak, mam zdjęcia
Dawaj mi tu zaraz na maila
Mi też możesz na zachętę... Żebym zajrzała do Twojej relacji
Katerina napisał(a):beatabm napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):
Tak, mam zdjęcia
Dawaj mi tu zaraz na maila
Mi też możesz na zachętę... Żebym zajrzała do Twojej relacji
Nasz Fishbed miał własnie 4 sypialnie i 2 łazienki ale tylko jedno "koło zamachowe"beatabm napisał(a):Jest super - jak tu dużo miejsca - dziwię się. Pod pokładem są trzy sypialnie i dwie łazienki
Zostaje też sporo miejsca do przyrządzania posiłków.
Queen i tak jest niewielka, zdarzają się i takie z 4 sypialniami i 4 łazienkami
gusia-s napisał(a):Mój cyc niestety wycycanyNasz Fishbed miał własnie 4 sypialnie i 2 łazienki ale tylko jedno "koło zamachowe"beatabm napisał(a):Jest super - jak tu dużo miejsca - dziwię się. Pod pokładem są trzy sypialnie i dwie łazienki
Zostaje też sporo miejsca do przyrządzania posiłków.
Queen i tak jest niewielka, zdarzają się i takie z 4 sypialniami i 4 łazienkami
Katerina napisał(a):dhmegi napisał(a):Fajne takie cro-spotkania w Chorwacji, podczas letniego wypoczynku.
Też bym tak chciała.
To trzeba zorganizować
Oczywiście, obawy były, czy w realu będzie tak przyjaźnie jak w trakcie relacji na forum - ale muszę stwierdzić,że było jeszcze lepiej i zabawniej
Dzięki Załogo
Katerina napisał(a):dhmegi napisał(a):Fajne takie cro-spotkania w Chorwacji, podczas letniego wypoczynku.
Też bym tak chciała.
To trzeba zorganizować
Oczywiście, obawy były, czy w realu będzie tak przyjaźnie jak w trakcie relacji na forum - ale muszę stwierdzić,że było jeszcze lepiej i zabawniej
Dzięki Załogo
Katerina napisał(a):travel napisał(a):No i przespałam imprezkę
Ale dzisiaj nadrobiłam
To pewnie boli Cię głowa?
Jest taki sposób - kawa z cytryną, ale ja na samą myśl mam ciarki...
A kawa z cytryną to paskudztwo , już wolę bolącą głowę
Myślę, że już w pogaduszkach na forum to da się wyczuć czy ktoś nam pasuje czy nie, pieniacze raczej stronią od spotkań towarzyskich w realu ... najodważniej i najbezpieczniej zza klawiatury mędrkowaćdhmegi napisał(a): ... Mieliście szczęście, że dopasowaliście się towarzysko.
A jak się trafi na jakiegoś pieniacza albo złośliwca, najmądrzejszego ze wszystkich. Przecież niemało jest takich na forum.
Ostatnio dosyć niemiłą wymianę zdań śledziłam w jednym z wątków.
dhmegi napisał(a):Zorganizować. Niby nic, a jednak nie jest to takie proste. No i jeszcze nie wiadomo, na kogo się trafi. Różnie może być.
Mieliście szczęście, że dopasowaliście się towarzysko.
A jak się trafi na jakiegoś pieniacza albo złośliwca, najmądrzejszego ze wszystkich. Przecież niemało jest takich na forum.
Ostatnio dosyć niemiłą wymianę zdań śledziłam w jednym z wątków.