Super widok z tej konoby, ale te krzesła ogrodowe
Te małe rybki(girice) są wciąż przede mną- jakoś mnie obrzydza, że one są z wnętrznościami. Ale może spróbuję w przyszłym roku..
A Czarny Kot, Biały Kot uwielbiam
Katerina napisał(a):maslinka napisał(a):ruzica napisał(a):Te małe rybki(girice) są wciąż przede mną- jakoś mnie obrzydza, że one są z wnętrznościami. Ale może spróbuję w przyszłym roku..
Z wnętrznościami to pikuś, ja je jem z głowami
To oczywista oczywistość
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):maslinka napisał(a):ruzica napisał(a):Te małe rybki(girice) są wciąż przede mną- jakoś mnie obrzydza, że one są z wnętrznościami. Ale może spróbuję w przyszłym roku..
To oczywista oczywistość
O fuj...w życiu
Katerina napisał(a):beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):maslinka napisał(a):ruzica napisał(a):Te małe rybki(girice) są wciąż przede mną- jakoś mnie obrzydza, że one są z wnętrznościami. Ale może spróbuję w przyszłym roku..
To oczywista oczywistość
O fuj...w życiu
A wiesz ,że w szkielecie jest najwięcej wapnia, cynku i potasu?
gusia-s napisał(a):Może odrazu połknij w całości bez przegryzaniaruzica napisał(a):No jak już się w końcu odważę, to też zjem w całości- z głowami
ruzica napisał(a):gusia-s napisał(a):Może odrazu połknij w całości bez przegryzaniaruzica napisał(a):No jak już się w końcu odważę, to też zjem w całości- z głowami
A wiesz, że to nie jest głupi pomysł. Kiedyś połykałam w całości małe ziemniaki (nie znoszę pyrów choć jestem z Wielkopolski), to z tymi rybkami tez powinno pójść
Katerina napisał(a):gusia -sW cycu brakuje tylko cynku
A ja myślałam ,że on magnez i potas wypłukuje
Powrót do Nasze relacje z podróży