Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NA OBCASACH przez Vis Pelješac i Brač

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 01.12.2017 20:53

Katerina napisał(a):
Dziewczyny, ale przecież adwent to nie post... to radosne oczekiwanie na przyjście Jezusa :wink:

No właśnie. Anglosasi np umieją się cieszyć na długo przed świętami, lubię angielskie Boże Narodzenie.

Ja się Adwentem nic a nic nie przejmuję :oczko_usmiech: Tylko napisałam, kiedy się zaczyna :D

Ja jakoś też nie bardzo.. :|

No i ja podzielam Wasze zdanie. Też jakoś nie bardzo...
Abakus68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abakus68 » 01.12.2017 21:07

Tak Was czytam, i powiem Wam czym się przejmuję... Białe wino mi się przywiezione z Cro kończy... A miało mi wystarczyć chociaż do końca pisania relacji... Ech:)
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 01.12.2017 21:22

Abakus68 napisał(a):Tak Was czytam, i powiem Wam czym się przejmuję... Białe wino mi się przywiezione z Cro kończy... A miało mi wystarczyć chociaż do końca pisania relacji... Ech:)

Ok, jedno mamy ustalone,że adwentem nie przejmujemy się...ufff :oczko_usmiech:

Gorzej z tym kończeniem się zapasów u Ciebie - albo jesteś skazany na częste odwiedziny na Queen, albo tak jak mówiłam - Mleko Najświętszej Panienki zakup w dużych ilościach :papa:
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 01.12.2017 21:27

Katerina napisał(a):
Abakus68 napisał(a):Tak Was czytam, i powiem Wam czym się przejmuję... Białe wino mi się przywiezione z Cro kończy... A miało mi wystarczyć chociaż do końca pisania relacji... Ech:)

Gorzej z tym kończeniem się zapasów u Ciebie - albo jesteś skazany na częste odwiedziny na Queen, albo tak jak mówiłam - Mleko Najświętszej Panienki zakup w dużych ilościach :papa:

Kurcze, u mnie też już dawno zapasy z Cro zniknęły w niewyjaśnionych okolicznościach, a trochę ich było... 2 bańki 5-cio litrowe i 5 butelek litrowych, ale w sumie już tyle czasu minęło od powrotu z Cro, że teraz muszę się podpinać pod cyca na Queen...
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 01.12.2017 21:31

agata26061

Kurcze, u mnie też już dawno zapasy z Cro zniknęły w niewyjaśnionych okolicznościach, a trochę ich było... 2 bańki 5-cio litrowe i 5 butelek litrowych, ale w sumie już tyle czasu minęło od powrotu z Cro, że teraz muszę się podpinać pod cyca na Queen..

..powiedziała pani pedagog resocjalizacyjny :mrgreen: :mrgreen:

Podopieczni mieliby raj z Tobą :oczko_usmiech:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 01.12.2017 21:36

Katerina napisał(a):

Adwent cyca nie broni - to jest bardziej niż pewne :oczko_usmiech:
Liebfraumilch do pięt nie dorasta Cycowi, Katerina, nie wysyłaj Abakusa na takie manowce :roll: :roll: :roll:
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 01.12.2017 21:41

beatabm

Liebfraumilch do pięt nie dorasta Cycowi, Katerina, nie wysyłaj Abakusa na takie manowce :roll: :roll: :roll:

Cyc jest czerwony, Maryjka biała.Zresztą nie taka zła, są różne - nawet dość drogie warianty 8)

Zresztą napisałam Zdzisławowi,że gdyby jego wizyty na pokładzie miały mocno nadwerężyć zapasy przeznaczone też dla innych, to zostaje łatwo dostępna, nie szarpiąca po kieszeni opcja :P
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 01.12.2017 21:41

Katerina napisał(a):..powiedziała pani pedagog resocjalizacyjny :mrgreen: :mrgreen:

Podopieczni mieliby raj z Tobą :oczko_usmiech:

:oops: Jak to napisała Maslinka niedawno u mnie w relacji, ja tu jestem prywatnie... :smo: :mrgreen: :oczko_usmiech: :lol: :wink:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 01.12.2017 21:51

agata26061 napisał(a):Kurcze, u mnie też już dawno zapasy z Cro zniknęły w niewyjaśnionych okolicznościach, a trochę ich było... 2 bańki 5-cio litrowe i 5 butelek litrowych, ale w sumie już tyle czasu minęło od powrotu z Cro, że teraz muszę się podpinać pod cyca na Queen...

Zdecydowanie za małe były :roll: :roll: :roll: Nauka na przyszłosć :mrgreen: :mrgreen:
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 01.12.2017 22:11

Mam dość tych wymówek :evil: jak nie cycanie to adwent ...

Idziemy po ten skarb czy nie :?: Już mi się nudzi takie bujanie i czekanie :roll:

:mrgreen:
Abakus68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abakus68 » 01.12.2017 22:21

A nie, nie! Białe mi się kończy. Plavac jest. Orachovac jest. Takoż Travarica i jakaś wiśniówka. Do gwiazdki dociągnę:)
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 02.12.2017 12:31

Obiecałaś wczoraj i co? Obiecanki cycanki??? :roll: :roll: :roll: Gdzie poszukiwania??? 8O 8O 8O
ruzica
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ruzica » 02.12.2017 12:34

No ja też na ten skarb czekam :!:

Bo zaczniemy znów gadać o pogodzie :oczko_usmiech:
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 02.12.2017 17:22

Gusia-s , beatabm , ruzica

Jak dam radę to napiszę, chociaż szykuję się na..

mikołaje.jpg

MOTOCYKLE.jpg
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 02.12.2017 19:07

Bez przesadyzmuuuu i wykrętasów ... to dopiero jutro :D
Założysz kask ... in plus ... nie trzeba się fryzować.
Założysz google in plus ... nie trzeba się malować.
Założysz uniform ... in plus ... nie trzeba się stroić.

To co to za szykowanie :smo: :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

NA OBCASACH przez Vis Pelješac i Brač - strona 22
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone