Dobra tam ... olej te sprawy ... będziemy żyć visovskim powietrzem i hipisowską miłością tej wyspyKaterina napisał(a):beatabm napisał(a):Katerina spadamy z tych bunkrów i ruszamy dalej, co Ty na to???
Dobry pomysł Tylko skoczę po prowiant na drogę (bo właśnie dopiero pracę skończyłam, mać )
gusia-s napisał(a):Dobra tam ... olej te sprawy ... będziemy żyć visovskim powietrzem i hipisowską miłością tej wyspyKaterina napisał(a):beatabm napisał(a):Katerina spadamy z tych bunkrów i ruszamy dalej, co Ty na to???
Dobry pomysł Tylko skoczę po prowiant na drogę (bo właśnie dopiero pracę skończyłam, mać )
Lets go
beatabm napisał(a):Tak sobie patrzę na te chmury na Twoich zdjęciach i patrzę i myślę że jak się szybko nie zabierzecie za poszukiwania to skarb może się utopić w tym deszczu który z tych chmur może popadać
Ładna ta plaża, fajnie popatrzeć jak za oknem biało
O minach człowiek nie myśli, wszak u nas już tyle lat po wojnie, a w Cro właściwie na świeżo są
Katerina napisał(a):
...a tymczasem..trzeba by umyć auto Problem w tym, że nie znam żadnej myjni na Visie, a w morzu to chyba nie za dobrze dla karoserii
Akurat w temacie myjni mam przemyślenia - a mianowicie - byłby to niezły biznes, bo stanowczo mają w Cro deficyt tego typu usług..
Katerina napisał(a):Macie biało?
Ależ zazdroszczę - uwielbiam prawdziwą zimę
ruzica napisał(a):Katerina napisał(a):
...a tymczasem..trzeba by umyć auto Problem w tym, że nie znam żadnej myjni na Visie, a w morzu to chyba nie za dobrze dla karoserii
Akurat w temacie myjni mam przemyślenia - a mianowicie - byłby to niezły biznes, bo stanowczo mają w Cro deficyt tego typu usług..
Świetny pomysł- na Pagu też myjni nie było na 100%, na Hvarze też nie widziałam. Możemy otworzyć sieć myjni na chorwackich wyspach
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Macie biało?
Biało ale topi się, wicher dmie jak szalony...brrrrr...jak ja nie cierpię zimy
My nawet jej nie widzieliśmy, choć Pan M. po szutrach chciał foczkę umyć...Katerina napisał(a):Na Hvarze była jedna - na rozstaju dróg między Jelsą a Vrboską gdzieś...Co z tego jak koleś był tam dostępny 1h dziennie, i to w nieregularnych porach Co myśmy się natrudzili,żeby się z nim umówić
maslinka napisał(a):beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):Macie biało?
Biało ale topi się, wicher dmie jak szalony...brrrrr...jak ja nie cierpię zimy
Biało i cały czas sypie...
Ja też uwielbiam prawdziwą zimę - taką mroźną i śnieżną
Szkoda tylko, że, jak co roku, zima zaskoczyła drogowców Jeździ się fatalnie
piekara114 napisał(a):My nawet jej nie widzieliśmy, choć Pan M. po szutrach chciał foczkę umyć...Katerina napisał(a):Na Hvarze była jedna - na rozstaju dróg między Jelsą a Vrboską gdzieś...Co z tego jak koleś był tam dostępny 1h dziennie, i to w nieregularnych porach Co myśmy się natrudzili,żeby się z nim umówić
Katerina napisał(a):
Dlaczego Wy na południu macie zawsze lepiej?
W lecie upały, w zimie śnieg - wszystko jak należy
A ja w lecie marznę, teraz leje deszcz, a o wichrze nieustannym nie warto nawet wspominać
Powrót do Nasze relacje z podróży