Kasiu , w takim razie do życzeń dodaję życzenie szybkiego zakupu GIBBS Quadski w dowolnie przez Ciebie wybranym kolorze i przyczepę do Skody , coby ten gadżet do Chorwacji dotarł
Pozdrawiam
Piotr
Katerina napisał(a):ruzica napisał(a):Chwilę mnie nie było a tu takie emocje Militarny Vis super A przygoda z autem jeszcze bardziej
Ruzica ,to był odcinek dla Ciebie - o szutrach i dobijaniu auta I dla Twojego faceta
Katerina napisał(a):ljmisiek napisał(a):zaznacz na mapie jak możesz tę alternatywną drogę - mój kuzyn też się tam zakopał....
Nie bardzo mogę zaznaczyć...bo jej nie poznałam.
Wspomnieli o niej Chorwaci' i jak wspominaliśmy z Marsallah parę postów temu - to może być droga za wysypiskiem śmieci po drodze z Komiży do Visu (jadąc starą drogą).
Powtarzam, bardzo ciekawe znalezisko (jak widać z zamieszczonego linka, nihil novi dla "kumatych", ale mnie takie rzeczy jarają na poziomie umiarkowanym, więc o tej bazie nie wiedziałem), natomiast zawsze jak czytam o odwiedzaniu baz wojskowych, kołacze mi się po głowie zasłyszane na Visie ostrzeżenie, co by samemu ich nie eksplorować, bo nie wszystkie zostały rozminowane. Na pewno bezpieczne są te miejsca, to których turystów swoim łazikiem w barwach ochronnych wozi Alternatura (tudzież inne agencje tur. na wyspie), ale jak sobie przypominam podziemną bazę na Bisevie, to...
Abakus68 napisał(a):I tak mnie naszło co ci tu życzyć w związku z przeszłą uroczystością... Zawsze 3 autochtonów przy każdej drodze!!!!
Czekam na kolejne militarne wieści i koniecznie chcę zobaczyć jaki to skarb Mister M. wam tam zostawił!
Katerina napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Widzieliśmy tą rozjeżdżoną drogę
O..proszę - jest potwierdzenie ,że baaaardzo walczyliśmy.
O której Wy tam pojechaliście? I jaką mieliście pogodę, bo tego dnia była bardzo zmienna?
Czy wyprawę zorganizowała Alternatura?
Katerina napisał(a):Czekam na relację z tego Biseva, zatem
Organizowała nam military tour agencja Vis-Special.Także zdecydowanie ich polecam.
Marsallah napisał(a):Katerina napisał(a):Czekam na relację z tego Biseva, zatem
Nie masz na co czekać, to wszystko jest od 2 lat na forum
Powrót do Nasze relacje z podróży