piotrf napisał(a):Kasiu , po pierwsze spóźnione , ale serdeczne : wszystkiego najlepszego z okazji imienin
,
po drugie melduję odrobienie zaległości i mój nieustający podziw dla Ciebie za to , że w takich butach popylasz po tych kamolach ,
po trzecie takie militarne pamiątki bardzo lubię ( pod warunkiem , że zostały zneutralizowane
) , bo to przecież kawał historii jest
Pozdrawiam
Piotr
Dziękuję Piotrze za życzenia.
Do wszystkiego można się przyzwyczaić - do obcasów i uprzykrzającej życie kontuzji, zwłaszcza jak się jest w Cro
krakusowaKasiu
Po pierwsze - Wszystkiego najlepszego z okazji Imienin. Trochę spóźnione
, ale bardzo szczere
Po drugie - jestem pełna podziwu
za militarne przygody
Dzięki serdeczne
Nawet mi się spodobała ta partyzantka. Spojrzałam na moje zdjęcie sprzed bunkra i nawet trochę wyglądam jak partyzant
MarsallahTak - od punktu widokowego..Gdybyśmy pojechali tą za wysypiskiem ,to obyłoby się bez przygód z autem - to była pewnie ta o której mówili Chorwaci pchający naszą Skodzinę
Co do Rudej - istotnie - pisałeś o głównej plaży, z tym że że ja jej do tej pory nie postrzegałam jako główną
Nie, nie znam innej drogi niż pokazałam 2 odcinki temu.
P.S. A Wy dotarliście do tej bazy Stupišće?
) Igłą pinii » 27.11.2017 17:57
To iście mrożąca krew w żyłach historia! Ja zagryzałam palce czytając Wasze przygody! I do tego ta pustka dookoła!!! Ale emocje!
Super było - tzn w tunelu dla mutantów nie
, ale cała reszta bardzo mi się podobała - ze względu na tę pustkę
beatabm , Abakus68Proszę przestać czepiać się mojej Skody
Nigdy się na niej nie zawiedliśmy, wozi nas dzielnie wszędzie - po szutrach, kamlotach, przez makię - chociaż dajemy jej popalić to nawet nie żali się
Aczkolwiek...małżon napala się na quada ski - i będziemy jak Pan Samochodzik zjeżdżać prosto ze skał do morza i ..ahoj
Janusz BajcerTylko gdzie na Vis szukać aborygenów
Ogromna ilość mieszkańców Visu uciekła przed reżimem do ..Australii
Myślę,że jakichś potomków Aborygenów można by się tam doszukać...
beatabmhttps://www.youtube.com/watch?v=EL8ZgP35Xqk
Taaak, mi te bunkry też nie są do szczęścia potrzebne
Zaraz skoczę na chwilkę na Queen - podejrzałam,że pod moją nieobecność jakaś obca banda (nie Załoga) wycycuje nasze Cyce
Zaraz tam wpadnę zaprowadzić porządek - jak na Strażniczkę przystało