Mnie,a zwłaszcza żonę tak urzekłaś swoją historią kiciusia z Sutivańskiej wieży,że postanowiliśmy naocznie sprawdzić,czy nadal kot tam jest
Super Dzięki za " zbliżenie " kotka Mam nadzieję,że Sutivan spodobał się?
Cieszę się,że relacja przydała się Wam i dziękuję za miłe słowa.
Bawcie się dobrze - Uživajte , wielu słonecznych dni życzę
dids76
Niestety zdjęć żadnych nie mam. Brat wtedy miał aparat ale nie mam pojęcia co się ze zdjęciami stało
A to szkoda Szukałam jakichś starych zdjęć i filmów w necie, ale nie trafiłam na ten obiekt...
Sutivan się wiele nie zmienił
Oprócz tego, że pół miasteczka przerobili na kompleks hotelowy , a po uliczkach jeżdżą tylko hotelowe meleksy, to pewnie reszta wygląda tak samo jak z czasu Twoich wakacji - sądząc po podupadłych zabytkowych budynkach przy rivie, które pokazałam kilka odcinków temu...
ruzica
miałam poczucie, że ten dzień "przeprowadzkowy" jest trochę zmarnowany
gusia-s
Ja właśnie z tego powodu marnowania dnia na przeprowadzkę też jednak wybieram opcję 12-14 dni w jednym miejscu i latanie w koło komina
Malvka
Ja zawsze dzień zmiany miejsca traktuję jako wycieczkę. Zawsze po drodze występujemy do jakiegoś miasteczka, na nową plażę po drodze Sprawdzamy czy chcielibyśmy przyjechać na wakacje w to miejsce itp. Zawsze jest to ciekawy dzień
Mam tak samo jak Malvka. Lubię przeprowadzki, bo zawsze po drodze coś niespodziewanego się zobaczy i wydarzy, a gdy do tego trzeba przemieścić się promem, to jest to dodatkowa atrakcja... Niestety, przeprowadzki oznaczają dodatkowe koszty...
gusia-s
Zapomniałam wspomnieć, że Katerino miałaś pogled z apartmana centralnie na te wzgórze, które płonęło podczas naszego pobytu na Brac.
Widać po zdjęciach jakich rozmiarów był ten pożar
Kurczę, a ja się nie dopatrzyłam, zaraz obejrzę ponownie...Wiem, że najbardziej ucierpiała miejscowość Žrnovica po drugiej stronie na lądzie...Przyjechała nawet do Sutivanu klapa Žrnovica i dała koncert w wieczór przed naszym wyjazdem - wspominali o pożarach, a turyści hojnie wydawali na ich płytę, którą można było brać z koszyczka za "co łaska".
piotrf
Jestem przekonany , że znajdziesz odpowiednią dla siebie formę i pływadło będzie używane - tego życzę
Jeżeli Brać musi dojrzewać to u mnie już dojrzał ( dzięki Twojej relacji również ) i gdy tylko będzie to możliwe - będą zbiory
Pływadło musi się znaleźć, może w Bolu coś tam znajdę
Super, że dzięki również i mojej relacji wybierzesz się na Brač. Będzie Pan zadowolony
Dzisiaj wieczorem postaram się pokazać Supetar jako kolejną zachętę