agata26061 napisał(a): Dokładnie za miesiąc, czyli 24 czerwca będę już w Cro...
Ja dzień wcześniej.
Po raz 15-sty ... i pierwszy raz z wnukiem.
agata26061 napisał(a): Dokładnie za miesiąc, czyli 24 czerwca będę już w Cro...
Skończył 4 wiosny (i pół)
Abakus68 napisał(a):Ot i cała historia "in my opinion" za niektórymi odcinkami "Żony idealnej"...
Żeby coś więcej znaleźć to trzeba szukać w gogle frazy Maška u kampanelu
Katerina napisał(a):Wjeżdżamy na pokład po schodach ruchomych, które znam z kilku relacji - można je znaleźć tylko na promach na Brač.
Katerina napisał(a):Podczas rejsu brakuje mi widoku otwartych przestrzeni na morzu, do których przywykłam pływając np. na Vis. Tutaj czuję cały czas "oddech stałego lądu na plecach" - że użyję takiego sformułowania...
Katerina napisał(a): Proponuję dokończenie polemiki na temat kota nad szklaneczką wina na kantunie pod dzwonnicą - od 11 września jestem do dyspozycji
Katerina napisał(a):
E Jestem w stanie wyobrazić sobie jastoga, ale do prującej jak strzała na dzwonnicę hobotnicy to wyobraźni mi nie staje...
Abakus68 napisał(a):Jestem jak najbardziej za - proponuję wyzwanie... Po winie na głowę i recytujemy:
.
Najwyraźniej zmienili prom w ostatnich latach.
No i dlatego też polecałem Bol; w 2012 mieszkaliśmy w Splitskiej i wkur*iało mnie to, że patrzę na Mosor, a już najgorzej, jak na Split. Patrzę w tamtą stronę i widzę (choćby w wyobraźni) drogę powrotną do PL
Powrót do Nasze relacje z podróży