Oprócz planu cycania z Kateriną w Rogoznicy
Ten punkt to nie plan. Dla mnie to pewnik tak oczywisty jak wizyta w marinie w Szybeniku (przecież trzeba im tam oddać jacht)
Oprócz planu cycania z Kateriną w Rogoznicy
beatabm napisał(a):Oprócz planu cycania z Kateriną w Rogoznicy
Ten punkt to nie plan. Dla mnie to pewnik oczywisty jak wizyta w marinie w Szybeniku (przecież trzeba im tam oddać jacht)
tomekkulach napisał(a):beatabm napisał(a):Oprócz planu cycania z Kateriną w Rogoznicy
Ten punkt to nie plan. Dla mnie to pewnik oczywisty jak wizyta w marinie w Szybeniku (przecież trzeba im tam oddać jacht)
Dla mnie takim pewnikiem na ten rok
Jest obiecana kamerka w Sutivanie
Ciekawy jestem pewników Kateriny
Dla mnie takim pewnikiem na ten rok
Jest obiecana kamerka w Sutivanie
Ciekawy jestem pewników Kateriny
Tylko o terminie pamiętaj To pocycamy wirtualnie
Pewnik Kateriny??? Przecież oczywiste że cycanie w Rogoźnicy
Pewniki Kateriny: cycanie wirtualne z Tomkiem w Sutivanie w czerwcu, cycanie realne z Kapitańską w Rogoznicy, cycanie z Wami wirtualne przez kamerkę z Sutivanu we wrześniu - gdzieś między 11ym, a 16tym
beatabm napisał(a):Pewniki Kateriny: cycanie wirtualne z Tomkiem w Sutivanie w czerwcu, cycanie realne z Kapitańską w Rogoznicy, cycanie z Wami wirtualne przez kamerkę z Sutivanu we wrześniu - gdzieś między 11ym, a 16tym
to się nam imprez szykuje
Katerina napisał(a):... cycanie wirtualne z Tomkiem w Sutivanie w czerwcu, cycanie realne z Kapitańską w Rogoznicy, cycanie z Wami wirtualne przez kamerkę z Sutivanu we wrześniu - gdzieś między 11ym, a 16tym
Po co czekać ja się zapytuję Zróbmy już dziś cycaną videokonferencjębeatabm napisał(a): to się nam imprez szykuje
Katerina napisał(a):agata26061i czekam na ten Brač u Ciebie.
O kurczę, tyle osób czeka na Brač, a ja się boję,że Was zawiodę Z powodu arktycznych temperatur mało plaż odwiedziłam...Ale tą główną udało mi się A poza tym - zamęczę Was Sutivanem
tomekkulach napisał(a):Katerina napisał(a):agata26061i czekam na ten Brač u Ciebie.
O kurczę, tyle osób czeka na Brač, a ja się boję,że Was zawiodę Z powodu arktycznych temperatur mało plaż odwiedziłam...Ale tą główną udało mi się A poza tym - zamęczę Was Sutivanem
O taak męcz nas
Prosimy
gusia-s napisał(a):Katerina napisał(a):... cycanie wirtualne z Tomkiem w Sutivanie w czerwcu, cycanie realne z Kapitańską w Rogoznicy, cycanie z Wami wirtualne przez kamerkę z Sutivanu we wrześniu - gdzieś między 11ym, a 16tymPo co czekać ja się zapytuję Zróbmy już dziś cycaną videokonferencjębeatabm napisał(a): to się nam imprez szykuje
tomekkulach napisał(a):Zauważyliście,że dawno nie było u
Kateriny nic muzycznego ,
Wobec tego przyszło mi na myśl,żeby
zaproponować barok rumuński
Powrót do Nasze relacje z podróży