Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NA OBCASACH przez Vis Pelješac i Brač

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 05.04.2018 09:09

Nadrobiłam i ja i będę już na bieżąco :D

Zazdroszczę rejsu, to musi być fajna sprawa :lol:
Vaja... cudowna :hearts:
i bruschetty wyglądają przepysznie, chętnie bym je skonsumowała, akurat mam przerwę na śniadanie :oczko_usmiech:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 05.04.2018 14:28

Vaja to chyba moja ulubiona plaża na Korčuli :D Byliśmy tam dwa razy i wszyscy byli tekstylni...

Kasia, super wycieczka! Nie spodziewałam się, że po wizycie na Vrniku zawitacie jeszcze w okolice Račišće 8O

Świetne te bruschetty w Viganj. Kozi ser, inćuni i pršut - ciekawe połączenie. Musiało być przepyszne 8)
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 05.04.2018 14:58

krakusowa
Cześć Aniu, fajnie,że znowu jesteś :)

bruschetty wyglądają przepysznie, chętnie bym je skonsumowała, akurat mam przerwę na śniadanie :oczko_usmiech:

maslinka
Świetne te bruschetty w Viganj. Kozi ser, inćuni i pršut - ciekawe połączenie. Musiało być przepyszne 8)

Mieli kilka rodzajów - na każdym inna wariacja...Mąż zajadał się z kozim serem i miodem, ja ze słonymi rybkami :)

Kasia, super wycieczka! Nie spodziewałam się, że po wizycie na Vrniku zawitacie jeszcze w okolice Račišće 8O

Trzeba było skorzystać z okazji i wyeksploatować środek transportu, który wypożyczyliśmy na cały dzień - wraz z liczbą godzin cena była bardziej korzystna :P Popłyniemy w jeszcze parę miejsc 8)
Agnieszko, przypomnij, czy Wy kajakiem do Vaji płynęliście ,czy z lądu zaatakowaliście?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.04.2018 15:32

Katerina napisał(a):Agnieszko, przypomnij, czy Wy kajakiem do Vaji płynęliście ,czy z lądu zaatakowaliście?

Sorki Aga ja odpowiem :D
Pamiętam,że kajakiem z Račišce :wink:
W pakiecie z Samograd 8)
Ostatnio edytowano 05.04.2018 16:44 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.04.2018 16:02

CROnikiCROpka napisał(a):
Marsallah napisał(a):Może czytali to - ani słowa o tym, że to plaża FKK. Jest oznakowanie na samej plaży?

Ja na tej plaży żadnego oznakowania FKK nie widziałam. Byli sami tekstylni i jedna Pani topless.

maslinka napisał(a):Vaja to chyba moja ulubiona plaża na Korčuli :D Byliśmy tam dwa razy i wszyscy byli tekstylni...

No właśnie,a ja nieświadomy tego
wyobrażałem sobie,że rajska plaża musi być taka a nie inna :roll: :oops: (czyli goła 8) )
tak to jest jak się człowiek naoglądał za młodu "Błękitnej Laguny" :mrgreen:
Całe szczęście,że mam zawsze awaryjnie w zanadrzu metrową sznurówkę i dwa paski materiału :oczko_usmiech:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 05.04.2018 19:18

tomekkulach napisał(a):
Katerina napisał(a):Agnieszko, przypomnij, czy Wy kajakiem do Vaji płynęliście ,czy z lądu zaatakowaliście?

Sorki Aga ja odpowiem :D
Pamiętam,że kajakiem z Račišce :wink:
W pakiecie z Samograd 8)

Tomek dobrze pamięta :)
Pierwsza i druga wycieczka kajakowa na Vaję i Samograd :)
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 05.04.2018 19:30

Topless to chyba już standard w Cro i nikogo nie dziwi...

Tomek, zawsze można tam postawić oznakowanie i powołać się na ten Twój link :mrgreen:

Agnieszko, czy podołalibyście kajakiem w poprzek :lol: Zalewu np od Raćišća do drugiego brzegu na Peljeszczaku?My płynęliśmy motorówką na pełnych obrotach z Vaji do Extravaganzy i niemiłosiernie długo to trwało...Byłam zaskoczona,że to tak daleko :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.04.2018 19:33

Jak mógłbym zapomnieć :D
Twoja relacja,a wcześniej ArliJ i Marsallaha ,
to była niemal Biblia przed moim wyjazdem w 2016r.
DziękujęObrazek
My tam takie tłumy zastali :oczko_usmiech:

DSCF0292.JPG
Vaja

DSCF0368.JPG
Samograd-żadnych "tekstylnych"na końcu jakaś naga Pani

:hut:
Ostatnio edytowano 05.04.2018 19:42 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 05.04.2018 19:33

Katerina napisał(a):Agnieszko, czy podołalibyście kajakiem w poprzek :lol: Zalewu np od Raćišća do drugiego brzegu na Peljeszczaku?My płynęliśmy motorówką na pełnych obrotach z Vaji do Extravaganzy i niemiłosiernie długo to trwało...Byłam zaskoczona,że to tak daleko :roll:

Gdyby była flauta, pewnie dalibyśmy radę, ale to ryzykowne, bo przecież tam prawie zawsze wieje (patrz: surferzy w Viganj) :roll:
Zdecydowanie bezpieczniej jest przemieszczać się wzdłuż brzegu, ewentualnie dopływać do pobliskich wysepek :)

tomekkulach napisał(a):Jak mógłbym zapomnieć :D
Twoja relacja,a wcześniej ArliJ i Masallaha ,
to była niemal Biblia przed moim wyjazdem w 2016r.

Miło mi to słyszeć :D
Takie tłumy, że trudno szpilkę wcisnąć :lol:
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 05.04.2018 20:09

maslinka
Gdyby była flauta, pewnie dalibyśmy radę, ale to ryzykowne, bo przecież tam prawie zawsze wieje

Tak myślałam...

tomekkulach
Jeśli chodzi o Samograd, to na pewno jest FKK, chociaż nie widziałam info ..
2 lata temu było tam niezłe grono golasów - był też owłosiony, miejscowy terrorysta, który nurkował i wpływał pod kąpiące się panie...Co chwilę któraś piszczała :mrgreen: Mam go nawet na jakimś zdjęciu, ale nie wypada :lol

Jak mógłbym zapomnieć :D
Twoja relacja,a wcześniej ArliJ i Marsallaha ,
to była niemal Biblia

Biblia złożona z trzech ewangelii :wink: :)
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 05.04.2018 22:37

Ekstra wycieczka :hearts: i ekstra pupil 8O Obrazek :mrgreen: no i Vaja :hearts:

Moja dotychczasowa najlepsza bruschetta prezentowała się tak a smakowała jeszcze lepiej
Duża, pyszna, cieplutka, podawana na gazecie i jakaś zaskakująco tania była jak na Trogir Obrazek
IMG_20170922_205558.jpg

A jeśli chodzi o serek ... to polecam dostępny w naszym Kauflandzie :)
IMG_20180330_225331.jpg

Czekam na kolejne eksploracje :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.04.2018 07:54

gusia-s napisał(a):Czekam na kolejne eksploracje :)

...
Iii penetracje :mrgreen:
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 06.04.2018 12:38

gusia - s
Moja dotychczasowa najlepsza bruschetta prezentowała się tak a smakowała jeszcze lepiej
Duża, pyszna, cieplutka, podawana na gazecie i jakaś zaskakująco tania była jak na Trogir Obrazek

Gazeta anglojęzyczna - pewnie jakiś angielski emigrant sprzedaje bruschetty w gazecie - jak fish & chips :mrgreen:
Serek wygląda obiecująco - owczy i do tego z truflami, zaczęłam rozmyślać gdzie mam Kaufland w pobliżu...

Czekam na kolejne eksploracje :)

tomekkulach
ii penetracje :mrgreen:

Eksplorować będziemy, ale ponieważ właśnie penetrowaliśmy :oczko_usmiech: kamieniołom, to penetracja nastąpi dopiero za trzy odcinki :wink: (spenetrujemy falliczną jaskinię :mrgreen: )
Ostatnio edytowano 06.04.2018 17:44 przez Katerina, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.04.2018 16:54

Pisząc o penetracji właśnie jaskinię miałem na myśli :D
Katerina
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katerina » 06.04.2018 20:53

tomekkulach napisał(a):Pisząc o penetracji właśnie jaskinię miałem na myśli :D

Nawet przez chwilę nie wątpiłam :) :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

NA OBCASACH przez Vis Pelješac i Brač - strona 89
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone