Powiedz, który stolik najlepiej tam rezerwować? Ten sam co Wy? A jeśli akurat byłby zarezerwowany to o jaki inny prosić?
Najlepiej pojechać na "zwiady' parę dni wcześniej, i zarezerwować stolik który Ci się spodoba I podkreślić,że nie chcecie żadnego innego Jeśli chcecie pekę, to musicie rezerwować dzień przed...
I ciekawa jestem zjazdu autem w tych egipskich ciemnościach
Mam to z głowy, bo mąż prowadzi w Cro... chociaż ostatnio.. wstyd się przyznać, ale zostawiliśmy Skodzinę... gdzieś tam ..i skorzystaliśmy ze ..stopa - czyli uprzejmych Polaków, którzy byli - tak jak my ostatnimi gośćmi w Panoramie
Na drugi dzień mąż odzyskiwał auto, nie pytałam jak
Buber
Z Chorwacją się w sumie pożegnałem, ale Orebić, samostan i Eliasz strasznie mnie kuszą.
To jest magiczne miejsce,ponadto jest takich wiele w Cro, polecam weryfikację planów
Trajgul
Kilka dni temu "obczajalem" Panoramę. Rezerwacja potrzebna?
Absolutnie. Plus specyfikacja - ośmiornica, czy janjetina...Miałabym problem za pierwszym razem, bo jedno i drugie jest cudowne
tomekkulach
Co za wieczór
Piękna historia
Mam wielki sentyment do miejsca, i do pani Katariny
maslinka
Chętnie posłuchałabym mrożących krew w żyłach opowieści o poskokach, innych historii zresztą też
I bardzo smaczny odcinek
Będą smaczniejsze odcinki z Półwyspu Postaram się tez napisać więcej o tych strasznych poskokach
agata26061
Żona właściciela w 2016 roku zachowała się wzorowo.
Dobrze mieć na imię Kata(e)rina
tomekkulach
Dawno u Ciebie żadnej Obrazek nie było
Super!Ubawiłam się setnie
Kawałek nie związany z odcinkiem, ale słuchałam dzisiaj...piękna muzyka, piękny film, polecam ...VENGO