gusia-s Mijamy Otok Vela Sestrica i latarnię morską "Villa Korkyra" oferującą apartmany - sprawdzałam ceny noclegów w czerwcu - od 6000 zł za dwie noce...
Wcale nie chciałabym tam zamieszkań nawet na 2 dni. Tam jest nudno a do lądu daleko
Karcer jakiś to jest
Nie chciałabyś poczuć się jak hrabia Monte Christo przez dwa dni??
My jesteśmy inaczej zaprojektowane po prostu
tomekkulach"Skoro bałagan na stoliku oznacza bałagan w głowie
to co oznacza pusty stolik
"
Wiem co sugerujesz, ale to nie w tym przypadku...
(
a nawet w żadnym z obu zamieszczonych tu przypadków ta teoria nie ma miejsca )
Katerina napisał(a):
A jaki wstyd, gdy nas duży speadboat ewakuował z morza
Żaden wstyd wiem coś o tym
Z morzem nie ma żartów
Przypłynął po nas młody macho z wraz ze świeżo poderwaną blondi na wielkim RIBie i...przez całą drogę, gdy nas wieźli (my w RIBie, nasza łódź na holu) to jej opowiadał jacy ci turyści obciachowi - nic się nie dzieje, a oni pomoc wzywają przy byle fali
...I do tego bardzo kiepskim angielskim..
Jego szczęście,że mi mięśnie zwiotczały po dwóch godzinach kurczowego trzymania się łodzi, bo bym mu z liścia pociągnęła
agata26061Niestety, a może stety nie zraziła mnie ta przygoda i w tym roku też planuję motorówkowy wypad,
I to lubię
Ale może dzieci zostaw pod jakąś dobrą opieką?
Tamta nasza przygoda na Mljecie zdarzyła się nie na motorówce, ale na drewnianej, sporej łodzi z silnikiem i brezentowym daszkiem - na motorówce byłoby całkiem w porządku - podejrzewam.
Całkiem nieźle wygląda ten Pelješac od strony wody. Właśnie motoróweczką można by było sobie popływać troszkę wzdłuż brzegów Pelješca
Już niedługo odcinek na motorówce
krisf62Witam, witam troszkę późno, ale relację śledzę od początku. Fajnie wszystko pokazujesz, opisujesz.
Witaj
Bardzo mi miło
bezowocnie szukamy Makłowicza
My też osobiście na niego nie natknęliśmy się, ale zapraszam na odcinki (wkrótce), w których opiszę kulinarne wyprawy do jego pelješkich przyjaciół
Poważna muzycznie Korcula super - szkoda, że w czerwcu cicho sza.
Fajnie,że Ci się podoba - nie jest to chyba popularna forma spędzania wieczorów w Cro, więc miałam obawy, czy ktokolewiek będzie to czytał..
gusia-s Pogodę a szczególnie wiatr trzeba sprawdzać na bieżąco i to nie na portalach typu accuweather a na dedykowanych żeglarzom.
Ja pytam miejscowych wilków morskich - i zawsze trafiam , a raczej oni trafiają
w dziesiątkę (ale nie w skali B
)